BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Şehit polis Karabük'te toprağa verildi!

Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın şehit ettiği polis memuru Alican Öztürk, memleketi Karabük'te toprağa verildi. Şehidin kardeşleri Selim ve Gülcan'ın feryatları yürek dağladı.

Abone ol

Şırnak'ta polisleri taşıyan zırhlı servis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Alican Öztürk, Karabük'te toprağa verildi.

Şehit Öztürk'ün Zonguldak Havalimanı'ndan alınan cenazesi, önce Kartaltepe Mahallesindeki baba evine, daha sonra Karabük Kent Meydanı'na götürüldü.

Tekbirlerin getirildiği ve terör örgütünü lanetleyen sloganların atıldığı törende, iki gün sonra doğum günü olan polis memurunun özgeçmişi okundu.

Şehidin babası Ali ve annesi Emine Öztürk ile yakınları, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Baba Öztürk'e başsağlığı dileyen Mehmet Ali Şahin'in de gözyaşı döktüğü görüldü. Şehidin kardeşleri Selim ve Gülcan ise tabut başında "Abim" diye feryat etti.

İl Müftüsü Halil Bektaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Öztürk'ün naaşı, Beşbinevler Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şırnak'ta dün akşam teröristlerce polisleri taşıyan zırhlı servis aracına düzenlenen roketli saldırıda 2 polis şehit olmuş, 10 polis memuru da yaralanmıştı.