BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.427,56
HABER /  GÜNCEL

Seda Sayan rezaletine rekor ceza!

Seda Sayan, Kanal D'nin resmen başını yaktı. Eğer söylenen ceza kesilirse bu Türk televizyonlarında bir ilk olacak.

Abone ol

RTÜK, Seda Sayan'ın 'Yalnız değilsiniz' adlı programına katılıp halkın duygularını sömüren oyuncu konuk için harekete geçti. Üst Kurul, bu sahtekarlığa 1 milyon TL ceza kesmeye hazırlanıyor

Seda Sayan'ın 'Yalnız değilsiniz" adlı programına katılan konuğun bir oyuncu olduğu ortaya çıkmasının ardından, RTÜK sahtekarlığın faturasını kesmek üzere kolları sıvadı. Söz konusu skandal 13 Ekim'de yaşanmıştı. Şarkıcı Sayan'ın ,"Kayıp sevdiklerinizi bulalım, gizli kalmış cinayetleri çözelim" sloganıyla sunduğu programa, "Hanife Ana" adlı bir kadın katılmış ve 8 yıldır oğlunu göremediğini gözyaşları içinde anlatmıştı.

RTÜK'TEN DERS

Daha sonra bu kadının bir senaryoyu hayata geçirdiğini ve gerçek kimliğinin ise ajansa kayıtlı bir oyuncu olan Sevil Kalviç olduğu ortaya çıkmıştı. Bu rezaletin ardından devreye RTÜK girdi. "Turuncutime" ın haberine göre, Üst Kurul, programa 1 milyon TL ceza kesecek.

NELER OLMUŞTU?

Sayan "Konuklarla yapım ekibi ilgileniyor.  Haberin yoktu" deyip işin içinden çıkmak isteyebilir ama her fırsatta "en güvenilir ünlüyüm" diyen Sayan'a kim inanır?

AKIL ALMAZ EKRAN YALANININ
AYRINTILARI İÇİN

TIKLAYIN...