BIST 9.805
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.429,69
HABER /  SPOR

S.Bükreşi böyle yıkacaklar

S.Bükreş ile tarihi bir maça çıkacak olan G.Saray, bugün yola çıkıyor. Skibbe zafer planını, yönetim de primleri hazırladı...

Abone ol

Aslan'ın hocası Skibbe, zafer taktiğini belirledi bile. Ali Sami Yen’deki maç 2-2’lik skorla bittiğinden, gol atmak zorunda olan Sarı-Kırmızılı ekipte Nonda ileride tek başına görev yapacak.

Kongolu’yu soldan Kewell, sağdan Arda, göbekten Lincoln destekleyecek. Bu hattın arkasında Mehmet Topal ve Ayhan kesici görevini üstlenecek.

Sabri’nin sakatlığında sağ bekte Barış, sol bekte Hakan Balta yer alacak. Servet’le Meira defansın göbeğinde, kale yine Aykut’un.

Skibbe, özellikle savunma hattında sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Steaua’yı kanatlardan vurmayı planlıyor. Ayhan ile Mehmet Topal, savunmadan çıkışta tüm topları Kewell ve Arda’ya gönderecek.

1’e 2’ler ve duvar paslarıyla birlikte, sık sık uzaktan şut denenecek. Bu arada yönetim de üzerine düşeni yaptı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalması halinde, takıma oldukça yüklü bir prim dağıtılacağı öğrenildi.