BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.426,16
HABER /  GÜNCEL

Sarıgül altın ve TV dağıtmaya başladı!

Mustafa Sarıgül'ün partisi Türkiye Değişim Hareketi, kalabalık grupları toplamak için kesenin ağzını açmaya başladı.

Abone ol

Bunun örneği önceki gün yaşandı.. Sarıgül'ün partisi Türkiye Değişim Hareketi'nin düzenlediği konferansa katılımı artırmak için TV, altın, parfüm ve hediye çeki dağıtıldı.

Habertürk'ten Ali Öztunç'un haberine göre Mustafa Sarıgül'ün liderliğini yaptığı TDH promosyonlu toplantıları başlattı.

TDH'nin İstanbul Bahçelievler İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Aile İçi İletişim Konferansı'nın davetiyesinde katılımcılara çekilişle hediyeler verileceği belirtildi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde partileşme çalışmalarını sürdüren Türkiye Değişim Hareketi’nin İstanbul Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nın 3 Nisan günü ilçe binasında gerçekleştirdiği Aile İçi İletişim Konferansı’na eğitimdanışmanı Yelda Karataş konuşmacı olarak katıldı.

İlçe Başkanı Özel Demirkol’un da konuştuğu konferansa katılımı artırmak için TDH’liler ilginç bir yöntem geliştirdi.

GÜZELLİK SALONU ÇEKİ DE VAR

Dağıtılan davetiyelerde katılımcılara kura ile “2 adet 37 ekran televizyon, 1 adet çeyrek altın, 3 adet 1 gramlık külçe altını, 5 adet parfümve 3 adet güzelik salonunda 10 liralık hediye çeki” verileceği duyuruldu. Davetiyede hediye çekilişinin gün boyu devamedeceği de ifade edildi.

NUMARALI DAVETİYE

Numaralı davetiyenin alt bölümünde ise katılımcıların adı, soyadı, adresi ve telefon numarası bilgilerinin yazılacağı bir boşluk bırakıldı. Yürürlükteki yasalara göre bu tür çekilişler için Milli Piyango İdaresi’nden izin alınması gerekiyor.

Demirkol ise çekiliş yapmadıklarını sadece hediye dağıttıklarını belirtti. Demirkol, “Davetiyede çekiliş dense de biz çekiliş yapmadık sadece hediye dağıttık. Milli Piyango İdaresi’nden de bu yüzden izin almadık. Bunu sorgulamak gazetecilik mi oluyor?” diye konuştu.

Mustafa Sarıgül konferansa katılmadı.