BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,83
HABER /  POLİTİKA

Sanal korsanlar DTPye saldırdı

Sanal korsanlar, DTP'ye saldırdı! Site hacklendi ve içeriğin tamamen silindiği resmi web sitesinde ağır eleştiriler yer altı.

Abone ol

Siyasetteki gerilim internete de sıçradı. Bir grup sanal korsan, DTP'nin resmi web sitesi olan dtp.org.tr'ye saldırdı ve site hacklendi. İçeriğin tamamen silindiği web sitesinde, DTP'ye ağır eleştiriler yöneltildi.

Başbakan Erdoğan'ın Doğu ve Güneydoğu ziyaretleri öncesi tırmanışa geçen şiddet, bu kez kendini internette gösterdi. Kendilerini "Ayyıldız Tim" olarak tanıtan bir grup sanal korsan, DTP'nin resmi web sitesine saldırdı. Sitenin içeriği tamamen silinirken, DTP'ye ağır eleştiriler yöneltildi ve bir de video klip yerleştirildi.

İşte o eleştirilerin bir bölümü;

Yeni bir akım baslatıyoruz. Haydi Kürt kardeşim birlik beraberlik için bu akıma sende katıl tepkini göster. PKK ve DTPye karşı Kürt kardeşlerimizi Güneydoğu'da vatan ve birlik için yürüyüşlere katılmaya bekliyoruz. Ülkemiz için el ele PKK yandaşlarına karşı, Şırnak'taki vatan sever Kürt kardeşlerimiz gibi bizlerde karşı gösterilere başlayalım bu oyunu bozalım. Bu PKK yandaşlarını içimizden ve cevremizden uzaklaştıralım. Haydi Türkiye bu akıma destek ver partisi ile derneklerle sivil toplum örgütleri ile PKK ve DTPye karsi tek yürek olarak Güneydoğu'da Kürt kardeşlerimizin "PKK'ya hayır" mitingleri başlatalım.