BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5'i anlattı

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5'i anlattı

Şahan Gökbakar; 16 Şubat’ta vizyona girecek olan, Youtube'da yaklaşık 30 milyondan fazla izlenen, bazı sahneleri eleştirilen yeni filmi Recep İvedik 5'i anlattı.

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5'i anlattı

"5'i BIRAK 6'YI ÇEK" Hürriyet'e konuşan Gökbakar, şu sözleri dile getirdi: "Fragmanı yayınladık, ertesi gün bir baktık 3 milyon izlenmiş. Mesajlar da “5’i bırak da 6’yı çek” yönünde. “5 güzel, gideceğiz zaten, başla sen 6’ya” diyorlar yani. Daha 5 çıkmadı ama düşün! Serinin son filmi olması bu nedenle mümkün değil.

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5'i anlattı

"BENİM ÇOCUK 1 MİLYON İZLEMİŞTİR" Nereye gidecek ben de bilmiyorum. Akışa kendimi bırakmış durumdayım. Etkiye tepki bu. Fragmanı koyuyorum ve bir tepki alıyorum. “Recep İvedik 4”ün fragmanını yayınlayalı 3 yıl olmuş ve 18 milyon izlenmiş. “Recep İvedik 5”in fragmanı 15 günde 28 milyon küsur. Klip olsa tekrar tekrar çalar dinlersin. İrem Derici’nin, Demet Akalın’ın şarkısı olsa tamam ama bir fragmanı kaç kez izleyebilirsin? Millet yazıyor, “Sırf benim çocuk 1 milyon izlemiştir” diyor bana...

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5'i anlattı

"RECEP İVEDİK MODERN DON KIŞOT" Recep İvedik ne yapsa olur. Bir filme Recep’in buz pateni yaparken havada salto atıp buza inmesini koysam da olur, buzda kayamamasını koysam da... Böyle bir süper kahraman Recep. Bir nevi modern Don Kişot diyebiliriz. Sürekli bir şeyle mücadele ediyor. Bu filmde de Milli Takım kafile başkanı “Takımı çekerim” diyor, o da “Takımı çekemezsin, biz yarışacağız o zaman” diyor. Böyle bir karakter!

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5'i anlattı

"RECEP'iN DOĞAÜSTÜ GÜÇLERİ" Engellenemeyen bir gücü var, acayip de çevik... Bu filmde Recep’in doğaüstü güçlerini göreceğiz. Koşuda, halterde, boksta, eskrim yaparken mesela... Mahalle sakini İsmet’in ölümünün ardından eşinin haline üzülerek yardım etmek istiyor ve işler karışıyor. Recep genç sporculardan oluşan Milli Takım’ı yurtdışındaki bir spor organizasyonuna götürdüğünü fark ettiğinde artık geri dönüşü olmayan bir macera başlıyor. Spor organizasyonuna katılacak ekibin başına gelen talihsiz olay sonucu işler karışırken Recep kontrolü eline alıyor. Olayları kendi yöntemleriyle çözmek isteyince birbirinden komik durumlar ortaya çıkıyor.