BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22
HABER /  SPOR

Sahada gırtlak gırtlağa kavga

Yasin Maşallah'a vurdu. Onur da Yasin'e geçirdi. Artık olayların önü alınamadı. Tüm saha birbirine girdi. Maç iptal edildi.

Abone ol

İzmir Süper Amatör Kümede mücadele eden Ödemiş Belediyespor'un, Ulucak Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçı çıkan kavga nedeniyle yarıda kaldı.

Lige hazırlık kapsamında Ulucak Belediye Stadı'nda yapılan özel karşılaşma 1-1 devam ederken 28. dakikada Ödemiş Belediyesporlu Maşallah ile rakibi arasında yaşanan mücadelede ortalık bir anda karıştı. Pozisyon sonrasında Ulucak Belediyespor forması giyen Yasin, Maşallah'a vurunca Ödemiş Belediyesporlu Onur da bu futbolcuya yanıt verdi.

Diğer futbolcuların da kavgaya karışması ve olayların büyümesi üzerine Ödemiş Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Şengül takımını sahadan çekti.

Şengül,  rakip takımın amacının futbol oynamak olmadığını, çıkan olaylardan son derece rahatsız olduklarını söyledi. Şengül, ''Ben oyuncularımı her zaman böyle durumlarda soğukkanlı olmaları için uyarıyorum, ama rakibimiz bizim kadar soğukkanlı değildi. Hemen herkes olaya karışarak futbolcularımıza zarar vermeye çalıştı. Böyle bir durumda centilmenlik ve sportmenlik yok olacağından takımımı riske etmeden sahadan çektim. Futbol dostluk ve kardeşliktir'' dedi.

Geçen sezon da iki takım arasında oynanan hazırlık maçı olaylara sahne olmuş, kavgalar nedeniyle sık sık duran karşılaşmada oyun bir hayli sert geçmişti.