BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,02
HABER /  GÜNCEL

Sağlık ocağında orgazm davası

Sağlık ocağında doktorun hastasına yaptığı yok artık dedirtti

Abone ol

Sağlık ocağında çalışan pratisyen doktor hakkında, kadın hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 12 yıla kadar hapis istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre olay şöyle gelişti: Geçtiğimiz şubat ayında, S.D. adlı kadın polise başvurarak ameliyat sonrası pansuman için bir sağlık ocağına gitti. Pansumanın ardından pratisyen Dr. E.M.'ye (52) muayene oldu.

S.D., doktorun tahlil yaptırması gerektiğini, ücreti konusunda yardımcı olacağını söyledi. Doktor, bir cumartesi günü telefonla sağlık ocağına çağırdığı kadının pansuman odasında soyunmasını istedi. "Sıvı örnek almak için orgazm olman lazım" dediği S.D. bunun olmayacağını ifade edince, Dr. E.M. kendisine, "Ben sana yardımcı olurum" dedi.

Dr., bir elini dudağına diğer elini ise cinsel organına soktuğu S.D.'den sürüntü aldı. S.D.'nin olayı anlattığı bir arkadaşı, olayı delillendirip doktordan şikayetçi olmasını önerdi. Olayını delillendirmek amacıyla sağlık ocağına tekrar giden kadın, doktorla yaptığı seks muhabbetini kaydıda aldı.

Şüpheli sıfatıyla ifadesine başvurulan Dr. E.M., S.D.'nin kendisiyle yakınlaşmak istediğini, kabul etmeyince iftiraya uğradığını söyledi. Soruşturma sürerken, S.D. doktor hakkındaki şikâyetinden vazgeçti. E.M.'nin uzman olmadığı halde S.D.'ye jinekolojik muayene yaptığı öne sürülen iddianamede, şüphelinin hekimlik sınırlarını aşarak cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Hakkında 12 yıl hapis istemiyle dava açılan Dr. E.M., İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

KIZINLA DA YATTIM SÖZÜ SONU OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da 4 ay önce, boş bir arsada kafasına sert bir cisimle vurulup tülbentle boğularak öldürüldükten sonra cesedi tarlaya atılan Yakup Kamacihan (26) cinayetinin şüphelisi 5 kadın gözaltına alındı. Kamacihan'ı, Muazzez K.'nın (51) öldürdüğü ve cesedi de kızı Gülcan K.'yla tarlaya attığı öne sürüldü.

Sabıka kaydı bulunan Yakup Kamacihan'ın çıplak cesedi, 22 Temmuz 2011'de merkez Meram ilçesi Uluırmak Ali Hoca Mahallesi Maraş Caddesi'nde boş bir arsada bulundu.
Kamacihan'ın, başına sert bir cisimle vurulup tülbentle boğularak öldürüldüğü belirlendi. Kamacihan'ın son dönemlerde hırsızlık suçundan cezaevinde bulunan arkadaşı C.K.'nın ailesiyle sık sık görüştüğü ve evin de cesedin bulunduğu yere yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta olduğu saptandı. C.K.'nın annesi Muazzez K. ve onlarla kalan 2 kadının ifadelerine başvuruldu. Evin etrafında kanlı elbiseler bulundu. Takibe alınan Muazzez K., ailesi ve yanlarında kalan kadınlar Ankara'ya taşındı. Ankara'daki eve geçen cuma günü düzenlenen operasyonla Muazzez K., kızları Gülcan K. (21), M.K. (14) ile kendileriyle birlikte yaşayan Belkıs N. (24) ve Mürüvet K. (25) gözaltına alındı.

BİZİ DE TEHDİT ETTİ

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Muazzez K. ve kızı Gülcan K. Yakup Kamacihan'ı öldürmediklerini söyledi. Ancak Belkıs N. ve Mürüvet K. olaya tanık olduklarını belirterek şunları anlattı: "Muazzez K., Kamacihan'a, 'Bir daha alkol ve uyuşturucu kullanarak gelme' deyince sinirlenen Yakup Kamacihan, 'Sen ne diyorsun! Ben senin kızınla da ilişkiye giriyorum' dedi. Muazzez K., eline aldığı odunla Kamacihan'ın başına vurdu. Yakup'u boğazına tülbent bağlayıp kızı Gülcan K.'yla odaya taşıdı. Biz de o sırada küçük kızları M.K. ile hastaneye gitmek için evden ayrıldık. Eve döndüğümüzde ise Muazzez K., Yakup'un kendine geldiğini ve evden ayrıldığını söyledi. Fakat kısa bir süre sonra Yakup'un öldüğünü öğrendik. Bizleri konuşmamamız için tehdit etti."

PARMAK İZİ KALMASIN DİYE SOYMUŞLAR

Öldürülen Yakup Kamacihan'ı, parmak izi kalmasın diye kıyafetlerini çıkarıp boş bir arsaya attıkları öne sürülen Muazzez K. ve kızı Gülcan K. tutuklandı. Olayla bağlantısı olduğu öne sürülen Belkıs N., M.K. ve Mürüvet K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ANNEM GÖRÜRSE TAMAM ARTIK...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Aksaray'da bir pansiyona yapılan fuhuş baskınında 10'u kadın 12 kişi gözaltına alındı.

Aksaray'da bir pansiyona fuhuş baskını yapan polis 10'u kadın toplam 12 kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınlardan birisinin içeriye girerken "Annem görürse, tamam artık..." demesi dikkati çekti.

Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Aksaray'daki bir pansiyonda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Müşteri kılığında pansiyona giren polisler, kadınlarla fuhuş yapmak için saati 200 TL'ye anlaştı. Seri numaraları alınmış paralı kadınları veren polisler, baskın için dışarıda bekleyen ekiplere haber verdi.

Pansiyona yapılan baskında aralarında Rus, Azerbaycan, Moldova ve Ukrayna uyruklu kadınların da bulunduğu 10'u kadın toplam 12 kişi gözaltına alındı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınlar, yüzlerini mont ve şapkalarıyla gizlemeye çalıştı. Kadınların birisinin, içeriye girerken "Annem görürse, tamam artık..." demesi dikkati çekti. Yabancı uyruklu kadınların, yapılan işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

6 AYLIK GELİNİN KAYINVALİDE KATLİAMI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Antalya'da 6 aylık evli Lalegül Türk, tartıştığı kayınvalidesi Pakize Türk'ü boğarak öldürdü. Olayın ardından kardeşinin evine giden genç kadın daha sonra polise teslim oldu.

6 ay önce Mustafa Türk'le evlenen 22 yaşındaki Lalegül Türk ile aynı evde yaşadığı 64 yaşındaki kayınvalidesi Pakize Türk arasında dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kayınvalide, tartışmanın büyümesi üzerine İstanbul'da bulunan oğlunu arayarak gelinini şikayet etti. Telefon görüşmesinin ardından kayınvalidesinin boğazına sarılan genç kadın Pakize Türk'ü boğarak öldürdü.

YAKINLARI KONTROL ETMEK İÇİN GELDİ

İstanbul'da bulunan Mustafa Türk yakınlarını arayarak eve gidip annesini ve eşini kontrol etmelerini istedi. Eve gelen Türk'ün yakınları ve komşuları yerde hareketsiz halde yatan yaşlı kadınla karşılaştı. Olay yerine çağırılan sağlık ekibi yaşlı kadının öldüğünü belirledi.

Evden çıkan ve kardeşinin evine giden gelin ise, bir süre sonra polisi arayarak kayınvalidesini öldürdüğünü söyledi. Polis tarafından gözaltına alınan Lalegül Türk, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

"ANNE BUNLARI BAŞINA BEN GETİRDİM"

İstanbul Atatürk Havaalanı'nda çalışan ve gece yarısı ilk uçakla Antalya'ya gelen Mustafa Türk, evinde inceleme yapan polisleri görünce sinir krizi geçirdi. Annesinin öldüğünü öğrenen ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Türk "Benim hayatım bitti. Anne bunları başına ben getirdim" diyerek feryat etti.

Evdeki incelemelerin ardından cenaze aracına alınan Pakize Türk'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

BEBEK CESEDİ TÜYLER ÜRPERTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Gaziantep'in Nizip ilçesinde çarşafa sarılarak mezarlığa bırakılmış bebek cesedi bulundu.

Nizip Asri Mezarlığında devriye görevi yapan güvenlik görevlisi Resul Bakar, beyaz çarşafa sarılmış bebek cesedi buldu. Bakar, polisi arayarak durumu bildirdi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis, cumhuriyet savcısı Mustafa Çakar'ın da katıldığı olay yeri incelemesinin ardından, 3 aylık olduğu tahmin edilen bebeğin cesedini otopsi için Nizip Devlet Hastanesine gönderdi.

Bebeği bırakanların bulunabilmesi için soruşturma başlatıldı.

GENÇ ÖĞRETMEN KENDİNİ 9 KATTAN ATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da yalnız yaşayan sınıf öğretmeni 30 yaşındaki Nazmiye Kahraman, oturduğu apartmanın 9'uncu katındaki dairesinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesinde meydana geldi. Altınekin İlçesi'ne bağlı Akıncılar Köyü İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan bekar Nazmiye Kahraman, henüz belirlenemeyen nedenle evinin penceresinden atladı. Kahraman'ın beton zemine çakıldıını gören komşuları ambulans çağırdı. Kahraman'ın duran kalbi, gelen sağlık görevlileri tarafından ambulans içinde yapılan masajla çalıştırıldı. Ardından Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Nazmiye Kahraman, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Komşuları, polise verdiği ifadede, Nazmiye Kahraman'ın yüksek sesle telefonla konuştuğunu ve karşısındaki kişiyle tartıştığını, bu sırada pencereden baktıklarında ise genç öğretmeni düşerken gördüklerini söyledi.

Bunun üzerine polis, kilitli olan evinin kapısını çilingir yardımıyla açıp evde inceleme bulundu. Kahraman'ın akşam yemeğini hazırladığı ve internette sosyal paylaşım sitesinde bir kişiyle sohbet ettiğini belirledi. Kahraman'ın dizüstü bilgisayarı ve cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.

Yapılan otopsisinde iç kanamaya bağlı yaşamını yitirdiği saptanan Kahraman'ın cenazesinin memleketi Tekirdağ'dan gelecek olan ailesine teslim edileceği belirtildi.

2007 yılından itibaren sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan Kahraman'ın son yapılan atamalarda kadroya atandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ARKADAŞININ PEŞİNDEN GİDERKEN ÖLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Alsancak Semti'nde, bindikleri taksiyi köprü üzerinde durdurup, indikten sonra orta refujdeki bariyerlere giderek bir süre konuşan iki arkadaştan 29 yaşındaki Ayşe Zorbaş, araca geri dönerken minibüsün altında kalarak öldü. Zorbaş'ın can vermesi üzerine şoka giren 34 yaşındaki Mehmet Esen, arkadaşının cesedinin başından uzun süre ayrılmadı.

Kaza, bugün saat 02.30 sıralarında, Şaraphane Mevkii'nde, eski Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) karşısındaki viyadüklerde meydana geldi. Bornova'da bir müzikholde çalışan Ayşe Zorbaş'ın yanına, dün akşam saatlerinde, kasap olan arkadaşı Mehmet Esen geldi. Bir süre vakit geçirdikten sonra evlerine dağılma kararı alan iki arkadaş, 30 yaşındaki Hasan Eroğlu yönetimindeki 35 T 6074 plakalı taksiye bindi. Basmane yönüne giden Eroğlu'nun kullandığı takside ikili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. İki arkadaş taksiyi köprü üzerinde durdurdu.

UZUN SÜRE CESEDİN BAŞINDA BEKLEDİ

Taksiden inmeye çalışan Mehmet Esen başını kapıya çarpınca öfkeyle orta refujdeki bariyelere doğru gitti. Arkadaşının peşinden taksiden inen Zorbaş da, Esen'in yanına gitti. Bir süre burada konuşan ikiliden Esen, taksiye dönmek üzere karşıya hareket etti. Bu sırada, arkadaşının peşinden yola fırlayan Ayşe Zorbaş'a, Bornova'da bar işletmecisi olan 48 yaşındaki Cebrail Ökdemir yönetimindeki, 35 KPB 62 plakalı minibüs çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde Ayşe Zorbaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Arkadaşının ölümü üzerine şoke giren Mehmet Esen, uzun süre cesedin başından ayrılmadı.

Gözaltına alınan minibüs şoförü Cebrail Ökdemir ile birlikte Mehmet Esen ve taksi şoförü Hasan Eroğlu ifadesi alınmak üzere Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü. Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından Ayşe Zorbaş'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.