BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55
HABER /  SAĞLIK

Saç köklerinizin hızlı bir şekilde güçlenmesini istiyorsanız bu yağları mutlaka deneyin!

Zayıf saç tipine ve saç köklerine sahipseniz dert etmeyin. Bazı yöntemleri uygulayarak saç köklerinizi en hızlı şekilde güçlendirebilir ve dökülmelere karşı adeta bir bariyer kurabilirsiniz. Bu yağlar sayesinde saçlarınız hem kusursuz görünecek, hem de hiç olmadığı kadar güçlü olacak. Gelin o yağlara birlikte bakalım...

Abone ol

Zamanla yıpranan ve haliye zayıflayan saçlarınızı güçlendirmek, beslemek, gürleştirmek, parlatmak ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız bu mucizevi etkilere sahip doğal yağları saç bakım rutininize mutlaka dahil etmeniz gerekir. Saç köklerini besleyen ve saçları onaran doğal yağları sizler için hazırladık. Deneyin ve muhteşem değişimi kendi gözlerinizle görün. İşte o saç köklerini anında güçlendiren doğan yağlar...

Sarımsak yağı

En faydalı doğal yağlar arasında bulunan sarımsak yağı, vitamin ve mineraller bakımından çok zengin bir doğal yağdır. Sarımsak yağının içerisinde birtakım antioksidanlar bulunur. Bu özelliği sayesinde saçları anında onarır ve yeniler. Sarımsak yağı saç köklerini güçlendirir ve saçlarınızı eskisinden daha güçlü ve sağlıklı bir hale getirir. Saç dökülmesini engeller ve yeni saçların çıkmasına yardımcı olur. Sarımsak yağı saçların hızlı bir şekilde uzamasına destek olur.

Tatlı badem yağı

Tatlı badem yağı, saç bakımı konusunda en çok bilinen ve en sık kullanılan doğal yağlar arasında ilk sıralarda yer alır. Tatlı badem yağı yapısında bulunan A, B, E vitamini ve Omega 9 sayesinde saç köklerini besler. Saç tellerini onarır ve hızla güçlenmesini sağlar. Tatlı badem yağı saç diplerini nemlendirir. Kepek ve pul pul dökülme gibi sorunları ortadan kaldırır. E vitaminiyle beraber saçı adeta korur, nem dengesini sağlar ve kırılan saç uçlarını anında onarır.

Hint yağı

Hint yağı nem dengesini kaybetmiş saçlar için gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Saç köklerini, boylarını ve uçlarını adeta neme doyuran Hint yağı, yıpranmış saçları kısa sürede onarır. Saç derisinde oluşabilen yaralara ve kabuklanmalara oldukça iyi gelir, iyileşme sürecini fark edilir şekilde hızlandırır. Hint yağı saçların sağlıklı ve hızlı uzamasına destek olur. Saç dökülmesi sorununu ortadan kaldırır.

Lavanta yağı

Lavanta yağı, hoş kokusuyla saç bakımında en çok bilinen ve en çok tercih edilen doğal yağlar arasında yer alır. Lavanta yağı saç köklerini anında güçlendirir. Kopma ve dökülme gibi saç sorunlarını hızlı bir şekilde ortadan kaldırır. Saç diplerinde meydana gelen kepeği önler. Lavanta yağı saç köklerindeki yağlanmayı azaltır. Saç diplerinin nefes almasını sağlar. Saç sorunlarını kısa sürede iyileştirir.