BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  GÜNCEL

Rüştü Rençber hakkındaki iddialar

Yusuf Rençber'in eşi Fikriye Rençber ile olan kavgasında kaleci Rüştü'nün adı geçince kardeşi devreye girdi.

Abone ol

Antalya'da evine 8 bin TL icra gelen Beşiktaşlı milli kaleci Rüştü Reçber'in kardeşi Yusuf Reçber, eşi Fikriye Reçber'in ''Rüştü Reçber bize yardım etmiyor'' iddiasını yalanlayarak, yaşadıkları evin Rüştü Reçber tarafından kendilerine hediye edildiğini söyledi.

Yusuf Reçber, AA muhabirine, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Fikriye Deniz Reçber'in kendisi ve ağabeyi hakkında iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Yıldız Mahallesi'ndeki evin Rüştü Reçber tarafından kendilerine 2002 yılında hediye edildiğini anlatan Yusuf Reçber, ağabeyinin yıllardır kendilerine destek olduğunu vurguladı.

10 aydır ayrı yaşadıkları eşinin barışmak istemediğini söyleyen Yusuf Reçber, ''Korkuteli'nde elma bahçelerim var ve orada yaşıyorum. Kendisini Korkuteli'ne götürmek istedim. Ancak o gelmek istemedi. Antalya'daki evimin su ve elektrik faturalarını da her ay eksiksiz olarak yatıyorum. Yaşanılanlardan dolayı üzgünüm'' dedi

Eşinin ''muvazaalı olarak borçlanıp eve kasten haciz gelmesine yol açtı'' şeklindeki iddilarını da yalanlayan Yusuf Reçber, ''Kim evine bilerek haciz getirir ki? Haciz işleminden benim de sonradan haberim oldu'' diye konuştu.

Antalya'da dün meydana gelen olayda Rüştü Reçber'in kardeşi Yusuf Reçber'in eşi Fikriye Deniz Reçber, 8 bin TL borcun ödenmemesi nedeniyle 11. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından evine icra gelince, sinir krizi geçirerek eşinin damatlık takımını ve elbiselerini balkondan atmıştı