BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,72
ALTIN 2.506,53
HABER /  DÜNYA

Robert De Niro İsrail'i bombaladı

Amerikalı aktör Robert De Niro'dan ülkesi ve İsrail için zehir zemberek açıklamalar..

Abone ol

Ünlü Yıldız Robert De Niro İsrail'i kuduz köpeğe benzetti.

Robert De Niro: “Bütün suç, İsrail gibi bir ülkeyi desteklediği için Amerika’nın. Yaptıklarından dolayı neden İsrail’i ya da İsraillileri suçluyoruz ki?”

ABD’li usta oyuncu Robert De Niro, bombardıman altındaki Gazze ile ilgili konuştu. Filistin’e

ronaldo.jpg

RONALDO'DAN ÖRNEK HAREKET

Geçtiğimiz yıl Altın Ayakkabı ödülünü kazanan Ronaldo bu ödülün bir açık arttırmada satılmasına izin verdi ve elde edilen yaklaşık 1,5 milyon Euro'luk kazancı Filistinli çocuklara bağışladı. (HABERİN DEVAMINI OKU)

destek verdiği bilinen aktör, Gazze’de yaşananlardan dolayı tek suçlunun İsrail olmadığına işaret ederek, Amerika’yı suçladı. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısını değerlendirmesini isteyen Fox Haber muhabirinin sorusuna cevap veren 69 yaşındaki De Niro, “Yaptıklarından dolayı neden İsrail’i ya da İsraillileri suçluyoruz ki?” dedi.

"TÜM SUÇ AMERİKA'NIN"

Bu cevap karşısında muhabir şaşkınlık geçirdi. Çünkü Robert De Niro’nun Filistin’e sempatisini biliyordu. Durumu fark eden oyuncu, konuşmasını şu örnekle sürdürdü: “Kuduz bir köpek tarafından ısırıldığınız zaman kimi suçlarsınız? Köpeği mi, sahibini mi? Kuşkusuz sahibini. Bu yüzden bütün suç Amerika’nın. İsrail gibi bir ülkeyi desteklediği için.”