BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
SPOR

Rıza Çalımbay'dan röportaj sırasında transfer görüşmesi!..

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, röportaj verdiği sırada transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Süper Lig’in lideri Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay sıra dışı bir röportaja imza attı. Rıza Çalımbay, röportaj esnasında transfer görüşmesi yaptı. Röportajın yapıldığı sırada deneyimli teknik adamın telefonu çalarken, Demir Grup Sivasspor’un ilgilendiği Almanya Bundesliga ekiplerinden Paderborn’da forma giyen orta saha oyuncusu Abdelhamid Sabiri, Rıza Çalımbay ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Rıza Çalımbay, oyuncu ile kısa bir görüşme gerçekleştirirken, daha sonrasında oyuncunun yanında bulunan Türk isimle görüştü. Çalımbay, “Çocuğu almak istiyoruz, kendisi de istiyorsa alacağız. Tam aradığımız pozisyonda oynuyor, onu izledik, beğendik” şeklinde konuştu.

Görüşmelerin tamamlanmasının ardından CNN TÜRK röportajına devam eden Çalımbay, “Almanya’dan bir futbolcu, size ismini söylemem doğru olmaz” ifadelerini kullanırken, daha sonrasında oyuncunun Abdelhamid Sabiri olduğu kaydedildi.

Öte yandan röportajın içeriğinde dikkat çeken konular arasında Çalımbay’ın şu sözleri yer aldı: “Beşiktaş benim futbola başladığım ve bitirdiğim yer. Milli takımın da yeri çok ayrı. O yüzden milli takımla da Beşiktaş ile de para konuşamam. Hangisinin ihtiyacı varsa oraya gidersiniz”

Sitene Ekle