BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Reis Türkiye'nin kaderidir!

15 yıldır yaşanan olayların içinden kazasız çıkmak Allah'ın 'Yürü Ya Tayyip'diye elini üzerine koymasından başka ne olabilir ki?

Türkiye kutlu bir sürece girmiştir artık...

Artık bu ülkede ve dışında  Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratma,devirme üzerinden muhalefet ve siyaset yapma dönemi bitmiştir!..

CHP muhalefette artık kendi kaderi ile baş başa kalmıştır...

Baksanıza kapının önüne konması gereken  Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun parti içi muhalefete yönelik 'Kapının önüne koyarım' şeklindeki antidemokratik restine!.

Ardından da eleştirdi yaptığı gerekçesi ile  Milletvekili Fikri Sağlar 'ı disipline göndermesine!..

İkide bir ortaya çıkıp  sözde demokrasi havarisi kesilip Erdoğan'a yönelik 'Diktatör' suçlaması yapan Kemal beye 'Hadi oradan önce sen aynaya bir bak' demek gerekmez mi?

O nedenle  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik  bu ülkede muhalefet anlayışı  kimlerle ittifak yaparlarsa yapsınlar nafile çabalardır...

Cumhurbaşkanı Erdoğan için süreç Sezai Karakoç'un  muhteşem şiirinde dediği gibidir ;

Sakin kader deme kaderin üstünde bir kader vardır 
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır 
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır...

O nedenle neresinden bakarsanız bakın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’ nin alın yazgısı değişmiştir...

Reis Türkiye'nin kaderi olmuştur...

Bir şiir yüzünden ceza evinde yatan, ‘Muhtar bile seçilemez’ diye gazete manşetleri atılan bir adamın  önce Başbakan sonra halkın seçtiği Cumhurbaşkanı ve 15 yıldır tek başına  iktidarda olmasının sırrı nedir?

Bugüne kadar hiç olmadık şekilde Ortadoğu’ daki  bütün mazlumların sığınacağı tek liman olarak gördükleri ismin Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin olması ‘takdiri ilahi’ değil de nedir Allah aşkına!..

Dedik ya kutlu süreç diye...

Görüyoruz , işitiyoruz, duyuyoruz  Arap dünyasında insanların Recep Tayyip Erdoğan’ın her seçim zaferinden sonra  posterleri ile sevinç gösterileri yaparak  sokaklara inmesi,dualar etmesi   reisin 15 yıldır içten ve dıştan  üzerine kurulan bütün kumpaslardan alnı açık başı dik bir şekilde çıkmasının sırrı değil midir?

Takdiri ilahı işte budur...

Hiç düşündünüz mü?

'Recep Tayyip Erdoğan'a aşkla, güvenle bağlı milletin Türk siyaset tarihinde bütün seçimlerde istikrarı sağlayacak şekilde oy kullanması reisine sahip çıkması ‘takdiri ilahi’ den başka ne olabilirdi ki!..

Bir zamanlar ‘Hayal’ denilen dünyanın kıskandığı dev projeleri ‘Hayaldi gerçek oldu’ dedirterek bir, bir hayata geçirmek; artık kendi tankını, denizaltısını, uçağını üreten bir ülke olmak ‘takdiri ilahi’den başka ne olabilir ki!

Üzerine kurulan bütün tuzaklara rağmen dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefi doğrultusunda zirveye hızlı bir ivmeyle yükselmeye başlayan Türkiye gerçeğinin adı nedir?

Takdiri ilahiden başka ne olabilir ki!

Önünde bulunan zincirli bütün kapıların açılması ile Türkiye’nin makus talihini yenmeye başlaması 'takdiri ilahi' den başka ne olabilirdi ki!..

Gezi olayları...
17-25 Aralık darbe girişimi...
MİT TIR’larına dönük operasyon…
PKK saldırılarına gaz verilmesi...
DAEŞ ile ortak patlatılan bombalar…
Kobani provokasyonları…
Casusluk faaliyetleri..

Dışarıda planlanıp iç maşalar eliyle uygulamaya konulan tüm hain planların ters tepmesi ‘takdiri ilahi’den başka ne olabilir ki…

FETÖ' cülerin büyük umutlar bağlayarak 15 Temmuz'da yaptıkları darbe girişiminin Türk milletinin iman dolu göğsüne çarparak erimesi  tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi Allah'ın milletin  ve reisin üzerindeki eli değilde nedir?
Reis’in silahlı teröristlerin suikast'inden on dakika ile kurtulması,
milletin tankın, yaylım ateşinin önüne atılıp kahramanlık destanları yazması ‘takdiri ilahi’den başka ne olabilirdi ki!

O hain girişimin ardından Türkiye’ nin makus talini yenme hedefi ile Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçiş için halk oylamasından destek alması ‘takdiri ilahi’ değil de nedir…

Şöyle bakın son 15 yıla…

Bütün tezgahlara, tuzaklara, oyunlara, terör saldırılarına karşı güzel ülkemizin dimdik ayakta kalması; gelişip, büyümeye devam etmesinin yanında tarihi bir dönüşüme imza atarak sistem değişikliğine gitmesi Allah’ın ‘YÜRÜ YA TAYYİP’ sözünden başka ne olabilir ki…

Göğsü iman dolu milletin bütün oyunlara karşı  lideri ile birlikte dimdik ayakta durup tarih yazması ‘takdiri ilahi’ den başka ne olabilir ki?..

Dünyanın gözünün  Türkiye’ nin üzerinde olduğu bu yüzyılda Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu büyük millet ve dünyadaki  bütün mazlumlar için Allah’ın bir lütfu değil de nedir ?

Açık ve net şu ki Reis Türkiye'nin kaderidir!..

Onun devlete, millete, ümmete hizmet sevdasının maneviyatını Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in şu sözlerinde aramak gerekmez mi?

 Beni güçsüz olanlarınızın yanında arayınız. Siz güçsüzleriniz sayesinde zafere kavuşturulup rızıklandırılıyorsunuz”

“Allah bu ümmete, ancak zayıfların duaları, namazları ve ihlasları sayesinde yardım ediyor” (Nesai, Tirmizi)

Ne dersiniz?..

Reis'in duruşunun, kararlılığının, mücadele azminin,dünyaya güçlü bir şekilde haykırmasının,ortadoğu coğrafyasındaki gelişmelere kayıtsız kalmamasının,kimsesizlerin kimsesi olmaya özen göstermesinin, dünyadaki  ezilen bütün mazlumlara sahip çıkmasının , ülkesinin kapısını açıp onları kucaklaması ne anlama geliyor?

Hayır duaları hep onunla...

Allah’ın eli bu ülke üzerine değmese bu badireler atlatılır mıydı?

Öyle bir takdiri ilahi ki bu…
Tarihe defalarca şerh düşüldü;
Düşmanca-haince emellerle..

Ne 'Çanakkale' geçilebildi...
Ne 'Şehitler Köprüsü'…

1071, 1453, 1915, 1919, 1923 unutulur mu hiç…

Ya 15 Temmuz 2016!..

Tarih işte böyle yazılıyor...

Çünkü devletin, milletin ve mazlumların alın yazgısı ile bütünleşen, Üstad Necip Fazıl'ın ’Ya Allah’ a baş eğer kimseye eğmezsin, ya da herkese baş eğer hiçbir şeye değmezsin’ sözü ile  her koşulda kefeni elinde yürüyen bir yiğit bir adam var!..

İşte o adam; Recep Tayyip Erdoğan…

O çok sevdiği, sık sık okuduğu Mehmet Akif’in şiirindeki mısralardaki gibi adam;

'Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem.

Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.

Biri ecdadıma saldırdı mı, hatta boğarım!

-Boğamazsın ki!

-Hiç olmazsa yanımdan kovarım…

Üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam..

Doğduğumdan beri aşığım istiklale..

Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!

YUMUŞAK BAŞLI İSEM, KİM DEDİ UYSAL KOYUNUM

Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!'

İşte böyle bir adam Recep Tayyip Erdoğan…

O nedenle  reis bu ülkenin,bu milletin ve ümmetin kaderi olmuştur...

Allah yar ve yardımcısı olsun, yolunu hep açık etsin…