BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95
HABER /  GÜNCEL

Reina benzeri katliam yapacaklardı İstanbul'da yakalandılar

İSTANBUL Kağıthane'de DEAŞ'ın hücre evine operasyon düzenlendi. Reina katliamcısı Abdulkadir Masharipov hücresiyle ilişkili olan hücre evinde silahlar ve 500 mermi bulundu.

Abone ol

İSTANBUL'da son dakika DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. DEAŞ'ın hücere evi olduğu adrese düzenlenen operasyonda Ortaköy'deki terör saldırısı benzeri sansasyonel eylem" hazırlığında olduğu iddia edilen iki kişi yakalandı.

İstanbul Kağıthane'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen Özbekistan uyruklu iki kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kağıthane'de terör örgütü DEAŞ'ın hücre evi olduğu belirtilen bir adrese operasyon düzenledi. 

Operasyonda, "Ortaköy'deki terör saldırısı benzeri sansasyonel eylem" hazırlığında olduğu iddia edilen Özbekistan uyruklu C.C. ve İ.D. yakalandı. 

KALAŞNİKOF TÜFEK VE 500 MERMİ ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 2 kalaşnikof tüfek ve tüfeklere takılı vaziyette dolu şarjörler ile 500 mermi, örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. 

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.