BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,88
HABER /  POLİTİKA

Recep Tayyip Erdoğan: Bizi en çok yaralayan CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rumlar ve kimi CHP milletvekilleri istemiyor diye Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetlerimizi durdurmayacağız." dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'da düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ın, Doğu Akdeniz'de petrol arama faaliyetlerinden bazı CHP'li vekillerin rahatsız olduğunu söylemesi, siyasette yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin  DEAŞ ve PKK gibi proje terör örgütleri üzerinden ülkemizin bekasına kastedenlere indirilmiş ağır bir darbe olacağını söyledi. Milllet İttifakı'nı terör örgütü PKK ile yan yana durmakla eleştiren Erdoğan şunları söyledi:

SANDIKTA OSMANLI TOKADI VURACAĞIZ
"İşte CHP'yi görüyorsunuz. Talimat nereden geliyor, Kandil'den geliyor. Açık ve net ne söylüyorlar; CHP, terör örgütünün desteklediği HDP, öbür tarafta adı İYİ Parti olan parti, yanında Saadet, dörtlü çete, 'Siz Güneydoğu'da, Doğu'da beraber olacaksınız' diyorlar. 'Batıda da AK Parti'yi, Erdoğan'ı çökertmek için bazı yerlerde HDP olarak seçime girmeyeceksiniz, aday göstermeyeceksiniz. Bazı yerlerde CHP'yi, bazı yerlerde İYİ Parti'yi destekleyeceksiniz.' diyorlar. izler bu terör örgütlerinin dayanışma halinde olduğu bu" seçimlerde sandıklarda bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız."

CHP RUMLARIN AĞZIYLA KONUŞUYOR
Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetlerine ilişkin ise ''Bizi en çok yaralayan, CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır'' ifadesini kullandı.

Önceki gün bir CHP milletvekilinin doğal gaz ve petrol arama çalışmalarının durdurulmasını istediğini hatırlatan Erdoğan, bunun gaflet olduğunu söyledi.

"Rumlar ve kimi CHP milletvekilleri istemiyor diye Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetlerimizi durdurmayacağız." diyen Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biz, CHP rahatsız oluyor diye ülkemizin ve Kuzey Kıbrıslı kardeşlerimizin enerji kaynakları üzerindeki haklarını savunmaktan vazgeçmeyeceğiz. Çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettirerek inşallah milletimize, hasretle beklediği müjdeli haberleri de vereceğiz."

BİLKENT VE ETLİK ŞEHİR HASTANELERİ 14 MART'TA AÇILACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilkent ve Etlik şehir hastanelerini 14 Mart'ta hizmete açacaklarını bildirdi.

MİLLET BAHÇELERİNDEN 4 TANESİ ALTINDAĞ'DA OLACAK
Ankara Kalesi'nin Ak kale burcundan başlayıp Atatukele'de sonuçlanacak 12 kilometrelik yolu bir kultür yolu haline getireceklerini müjdeleyen Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin tarihi değerini ortaya çıkaran çalışmalarımız var. Burasını turistlerin kullanımına kazandıracağız. Ankara'ya 13 millet bahçesi yapıyoruz. Bunlardan 4 tanesi Altındağ ilçemizde olacak" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Konsensus son seçim anketini yayınladı sonuçlar çok şaşırttı
Foto Galeri Konsensus son seçim anketini yayınladı sonuçlar çok şaşırttı Galeriye Gözat