BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.433,08
HABER /  GÜNCEL

Real Madrid'de Mourinho depremi!

Kendisi hakkında yapılan her türlü eleştiriye göğüs geren Mourinho’nun kalesi ‘içten’ yıkıldı. Takımın yıldız futbolcuları, Portekizli çalıştırıcıya kazan kaldırdı

Abone ol

Son yıllarda ezeli rakibi Barcelona'nın gölgesinde kalan Real Madrid'de 'iç isyan' çıktı. Eflatun-Beyazlı futbolcular, geçen hatfa kupada alınan 2-1'lik Barça yenilgisinden sonra teknik direktör Jose Mourinho'ya kazan kaldırdı.

İspanya'nın Marca gazetesinin manşetten verdiği habere göre, mağlubiyet sonrası antrenmanda oyuncularına hatalarını sert bir şekilde anlatan Portekizli çalıştırıcı, yıldız futbolcusu Sergio Ramos'tan hiç beklemediği bir tepki aldı.

El Clasico sonrası futbolcularının kendisini 'fazla' eleştirdiğini düşünen Mourinho, bunu antremanda sert bir şekilde dile getirdi. Bunun üzerine Sergio Ramos "Hayır, siz sadece gazetelerin yazdığı kadarını okudunuz. Bizim söylediklerimizin hepsini değil" diye cevap verdi.

Ramos'un cevabına karşı altta kalmayan deneyimli çalıştırıcı "Doğrudur, siz İspanyollar, Dünya Kupası kazandınız ve gazeteci arkadaşlarınız sizi kolluyor. Tıpkı kaleci gibi (Casillas'ı ima ediyor)" deyince, konuşmayı duyan takım kaptanı İker Casillas Mourinho'nun yanına gelerek "Burada her şey adamın yüzüne söylenir!" diye konuştu.

"FUTBOLCU DEĞİLSİN, ANLAMAZSIN!"

Ortamın bir anda gerilmesinden sonra tekrar Ramos'a geri dönen Mourinho, İspanyol stopere "Puyol'un golünde neredeydin?" diye sordu. 25 yaşındaki oyuncunun "Pique'yi marke ediyordum" demesi üzerine Mourinho, Ramos'a Puyol'u tutması gerektiğini hatırlattı. Bunun üzerine Ramos "Evet, ama Pique çok boş kalıyordu biz de markajı değiştirmeye karar verdik" diye cevap verdi. Bunun üzerine çok sinirlenen ve "Ne oluyor? Şimdi de teknik direktör mü oldunuz?" diye soran Mourinho, Ramos'tan "Hayır, ama sahada şartlara göre olur bu değişiklikler. Bazen bunu yapmak lazım. Siz hiç futbolcu olmadığınız için bazen saha içinde ne döndüğünü bilmezsiniz" cevabını aldı.

GÜVEN KALMADI

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Real Madrid'li futbolcuların, Mourinho'ya güveni kalmadı. Güçlü kadrosuna rağmen ligdeki Barcelona hegemonyasını yıkamayan Başkent ekibinde Mourinho'dan memnun olmayan futbolcular, Portekizli hocanın takımdan gönderilmesini istiyor. Her fırsatta "Real Madrid'de şampiyonluk yaşamadan İspanya'dan ayrılmam" diye Mourinho da takımdan ayrılma fikrini gündemine almış durumda. Real Madrid, tüm bu karmaşanın ortasında çarşamba günü Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında Nou Camp'ta Barcelona'nın konuğu olacak