BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  MEDYA

Rasim Ozan Kütahyalı çok sert çıktı cehennemi yaşatacağıma yemin ederim

İnternet Haber özel içerik
İnternet Haber özel içerik

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Habertürk'te eşi Nagehan Alçı'yla tartışan CHP'li Gürsel Erol'un “Zekeriya Öz’ün Heykeli dikilmeli” sözlerine tepki göstererek, "Eğer bir daha Nagehan’ın söylemediği sözlerden ötürü kalleşçe bir saldırı olursa bu namertliği kim yapıyorsa ona cehennemi yaşatacağıma yemin ederim" dedi.

Abone ol

Habertürk TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına konuk olan CHP'li Gürsel Erol ile Nagehan Alçı arasında FETÖ tartışması çıktı.

Erol, CHP’yi suçlayan Nagehan Alçı’ya, “Zekeriya Öz’ün Heykeli dikilmeli” sözlerini hatırlatınca kıyamet koptu. “Çok çirkin şeyler bunlar” diyen Nagehan Alçı, Erol'u, 17-25 Aralık'tan sonra darbecilerle işbirliği yapmakla suçladı.

Hararetli kavga Twitter'da TT listesine girdi. CHP'li Erol'un isim vermeden eleştirdiği Rasim Ozan Kütahyalı, tartışmaya sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla katıldı.

Kütahyalı canlı yayına çıkmak isteyince, CHP'li Erol "ben kimseyi kastetmedim" dedi

Programa telefonla katılmak isteyen Kütahyalı'nın aksine CHP'li Erol, Kütahyalı ile görüşmek istemediğini söyleyerek "ben kimseyi kastetmedim." dedi. Kütahyalı ise Twitter'de korkaklıkla suçladığı Erol'a çok ağır sözlerle yüklenirken, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cü Zekeriye Öz'e sahip çıktığı açıklamasını paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun olay Zekeriya Öz açıklamasını paylaştı

"Nagehan’a iftira atıyor ve öküz gibi bağırıyor"

"27 Mayıs zihniyeti de böyle kancıktı"

 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Diyarbakır'da korkunç olay feci manzarayı gören yakınları sinir krizi geçirdi
Foto Galeri Diyarbakır'da korkunç olay feci manzarayı gören yakınları sinir krizi geçirdi Galeriye Gözat