BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,26
HABER /  DÜNYA

Rakibimiz güçlü

Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda eşleştikleri Bucaspor’un PTT 1. Lig’in güçlü ekiplerinde...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda eşleştikleri Bucaspor’un PTT 1. Lig’in güçlü ekiplerinden biri olduğunu söyledi.
Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özen, Bucaspor’un, PTT 1. Lig’de güçlü bir ekip olduğunu belirterek, “Yaptığı yatırımlarla, yaş grubu milli takımlarına verdiği oyuncularla ve nitelikleriyle Bucaspor saygıyı hak ediyorlar. Onlarla eşleştik. Güzel bir futbol akşamı olacaktır” dedi.

“MAÇLARIMIZI ŞU ANDA KASIMPAŞA RECEP TAYYİP ERDOĞAN STADI’NDA OYNUYORUZ”
Ziraat Türkiye Kupası maçlarını hangi statta oynayacaklarına siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulunun karar vereceğini söyleyen Önder Özen, “Maçlarımızı şu anda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynuyoruz. Atatürk Olimpiyat Stadı da bir süre sonra bakıma girecek ve bu uzunca bir süre alacak. Bunun için bu sürede maçları Kasımpaşa’da oynayacağız” diye konuştu.

“OYUN ANLAMINDA EKSİKLERİMİZ VARDIR”
Gelecek günlerden son derece umutlu olduğunu ifade eden Özen, “Her şey alışılmışın dışında gidiyor. Bu süreçte bardağın dolu ve boş tarafı var. Özellikle kazandıktan sonra böyle bir araya girdiğinizde daha doğru değerlendirme yapılır. Kaybederken ve arka arkaya kazanırken doğru değerlendirme yapmak mümkün olmayabilir. Böyle aralarda bardağın hem dolu hem de boş tarafını değerlendirmek gerekiyor. Bunu antrenör ekibiyle yapacağız. Oyun anlamında eksiklerimiz vardır. Onların sorumluluğu antrenör ekibine aittir. Gerekeni yapacaklardır. Neticede güvendiğimiz ve saygı duyduğumuz bir antrenör ekibi var. Gelecek günlerden son derece umutluyum. Kötü gittiği ve kriz olduğu söylenirken de umutluydum. Antrenör ekibimiz mevcut problemin bir kısmını çözmüştür, kalan bölümü de çözecektir” bilgisini verdi.

“HER İKİ İSMİ DE SİZDEN DUYUYORUM”
Gelecek transfer dönemi hakkında da konuşan Önder Özen, Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Pirlo’nun değerli oyuncular olduğunu vurgulayarak, “Onun dışında Pirlo, Türkiye’de futbol oynamaya sıcak bakar mı? Avrupa’daki veya üst düzey liglerdeki misyonunu tamamlamış mıdır? Belki nüfus kağıdı öyle gösteriyor olabilir ama futbolu hala son derece başarılı bir şekilde devam ediyor. Ben bu konuda bir şey bilmiyorum. Her iki ismi de sizden duyuyorum” şeklinde konuştu.
Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile ilgili gelen bir soru üzerine Özen, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı’nın geçen hafta yaptığı açıklamalara bir şey eklemeyeceğini dile getirdi.
(İHA)