BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
SPONSORLU

HGS İLE GÜVENLİ VE HIZLI ULAŞIM

Uzun gişe kuyrukları ve trafik sorununa çözüm sunan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), PTT AŞ’nin yaygın iş yeri ağı ve otomasyon alt yapı hizmet tecrübesiyle kullanıcılarla buluşuyor. Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), Türkiye’nin her yerinde hızlı ve kaliteli bir şekilde HGS ürün satış ve bakiye yükleme işlemi yapılmasına imkân sağlıyor.

Trafik yoğunluğu fazla olan otoyol giriş ve çıkış bağlantı noktalarında PTT tarafından tesis edilen Serbest Geçiş Sistemleri sayesinde artık sıra bekleme derdi kalmıyor. Trafik yoğunluğunun azaldığı gişelerden güvenli geçiş sağlayan vatandaşın trafikte harcadığı zaman azalırken, boşa giden enerjinin de önüne geçiliyor.

Köprü ve otoyollar haricinde, belirli Milli Parklarda, deniz otobüslerinde alternatif bir ödeme sistemi olarak kullanılan HGS, hali hazırda bulunan 13 milyonun üzerindeki aktif müşterisine güvenli ve hızlı ulaşım kalitesi sunuyor.


Müşteriler, PTT ve anlaşmalı bankalar üzerinden temin edilen ürünler için mevduat hesaplarına ve kredili hesaplara otomatik ödeme talimatı vererek yükleme işlemlerini kolayca yapabiliyor.


HGS abonesi sürücülerin bakiye yetersizliğinden dolayı idari para cezasına maruz kalmalarını önlemek ve ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla PTT’den alınan HGS ürünleri için müşteriler başka banka kartına otomatik ödeme talimatı verebiliyor.


Müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunulan PTT iş yerlerinde, HGS ürün satış ve bakiye yükleme işlemleri yapılabilirken, online hizmet teknolojisiyle sunulan yükleme ve satış imkanı da vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız