BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.432,83
HABER /  GÜNCEL

Provakatör böyle yakalandı

5 gün boyunca izi sürüldü. Silahı sıktıntan sonra kayıplara karıştı. Ve sonunda yakayı ele verdi.

Abone ol Akdeniz Üniversitesi’ndeki olaylarda öğrencilerin üzerine tabancayla ateş eden Ömer Ulusoy, Antalya’da saklandığı evde gözaltına alındı.

SAKALINI KESMİŞ DÖVME DURUYOR

ÖMER ULUSOY YAKALANDIĞINDA FARKLI BİR GÖRÜNTÜ ÇİZDİ. İŞTE ROVOKATÖRÜN YAKALANDIĞI ANDAKİ  FOTOĞRAFLARI 



Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Ulusoy’un Şarampol semtinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda gözaltına alındığını söyledi. Dün saat 23.15’te yakalanan Ulusoy’un üzerinde, büyük ihtimalle olay sırasında kullandığı silah ile mermilerin de ele geçirildiğini kaydeden Vali Yüksel, eşofmanlı olan Ulusoy’un sakalını kestiğinin görüldüğünü belirtti. Yakalanan Ulusoy, önce Şarampol Polis Merkezi’ne ardından sorgu için Çallı semtindeki Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü.

İHBARLA VE POLİS TAKİBİ İLE BULUNDU

TEM Şubesi’ne gelerek bilgi alan Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan da Ulusoy’un teslim olmadığını, vatandaşın ihbarı ve polis ekiplerinin takibi sonucu Şarampol Caddesi’ndeki bir noktada yakalandığını söyledi.  Zanlının silahının de ele geçirildiği bildirildi. Öte yandan, Ulusoy’un yakalandığının duyurulmamasından önce gazeteleri arayan ve ülkücü olduklarını söyleyen kişiler, zanlıyı Uncalı Semti’ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına teslim ettiklerini açıkladı