BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
HABER /  GÜNCEL

Polisleri harekete geçirdi kendisi mışıl mışıl uyudu

Adana'da başına silah dayayıp çektiği fotoğrafı sevgilisine gönderen Kadir K. isimli gencin, intihar edeceği şüphesiyle alarma geçen polisler, Kadir K.'yı yatağında uyurken buldu.

Abone ol

Adana'da 35 yaşındaki Kadir K., başına tabanca dayayıp çektiği fotoğrafı tartıştığı sevgilisine cep telefonuyla gönderince polis alarma geçti. İntihar ettiği sanılan Kadir K.'nın evine gelen polis, yatağında uyurken bulduğu şüpheliyi gözaltına aldı.


SEVGİLİSİYLE TARTIŞTI

Olay, merkez Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi'nde oturan ve 9 aydır işsiz olan Kadir K., ismi açıklanmayan sevgilisiyle telefonla konuşurken tartıştı. Öfkelenen Kadir K., telefonu kapatıp, başına tabanca dayayıp bu şekilde çektiği fotoğrafı sevgilisine cep telefonundan gönderdi.

POLİSLER HAREKETSİZ HALDE BULDU

Sevgilisinin intihar etmesinden korkan genç kız, polisi arayıp, evin adresini vererek yardım istedi. Eve gelen polis ve itfaiye ekipler, kapının zilini çaldı. Yanıt alamayınca da kapıyı kırıp içeri girdi. İntihar etmesinden endişe edilen Kadir K.'nın yatakta hareketsiz halde gören polis ve sağlık ekipleri kontrol etti.

UYUDUĞU ANLAŞILDI

Uyuduğu anlaşılan Kadir K., karşısında polis, sağlıkçı ve itfaiye ekiplerini görünce şaşkına döndü. Kız arkadaşının ihbarı üzerine eve geldiğini belirten polis, kurusıkı tabancaya el koyup Kadir K.'yı gözaltına aldı.

"BENİM OLAN BİTENDEN HABERİM YOKTU"

Evde çok sayıda içki şişesi bulunan ve alkollü olduğu anlaşılan Kadir K., "Benim olan bitenden haberim yok, yatağımda uyuyordum, cezamız neyse çekeriz" dedi. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen işsiz genç, görüntü alan gazetecilere de "Reklam olduk, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.