BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.431,30
HABER /  MAGAZİN

Polat Alemdardan ilginç sözler

Necati Şaşmaz nam-ı diğer Polat Alemdar canlı yayında söyledikleriyle şaşırttı. Münevver Karabulut'un ismini karıştırdı.

Abone ol

Polat Alemdar Münevver Karabulut cinayetini senaristlere havale etti. İki taraf için de evlat acısının zor olduğunu söyledi..

Dil sürçmesinden mi başka bir neden mi bilinmez ama Münevver'den Nebahat hanım diye bahsetti.

Star TV Ana Haber bülteninde Uğur Dündar'ın canlı yayındaki konukları Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncuları Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Musa Uzunlar ve Hatice Şendil oldu.

İKİ TARAF İÇİN DE ACI

Uğur Dündar, aylardır ülke gündemini meşgul eden Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili Necati Şaşmaz'ın ne düşündüğünü sordu. Şaşmaz, "Tabii ki kötü bir şey. Allah kimsenin başına evlat acısı vermesin. İki taraf için de tabii. O da bir evlat acısı. Ama nesil nihayetinde bir şekilde kazalar ya da gerçekten kurşun sıkmalar, öldürmeler yapıyorlar. Buna da engel olamıyor kimse. Dünyanın her tarafında var suç. Allah insanların ailelerinden uzak tutsuk diyebilirim sadece, başka bir şey diyemem bu konuda" şeklinde konuştu.

MÜNEVVER'İ NEBAHAT YAPTI

Uzun zamandır Türkiye'yi meşgul eden Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili konuşması sırasında Necati Şaşmaz'ın 'Nebahat hanım' demesi izleyenleri şaşırtırken, Uğur Dündar, hemen isim düzeltmesi yaptı.