BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Platform Merter'de satışlar başladı

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik tarafından Merter'de konumlandırılan Platform Merter projesi satışları devam ediyor.

Abone ol

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik tarafından Merter'de konumlandırılan Platform Merter projesi satışları devam ediyor.

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik tarafından Merter'de 35 bin metrekare Arsa alanda konumlandırıldı.1+1'den 5+1 penthousa kadar tasarlandığı projede 111 adet normal Daire, 33 adet teraslı Daire yer alıyor.Projede 16 katlı Platform Rezidans bloğu, 17 katlı Platform Suites bloğu bulunuyor.

Platform Merter'de;

1+1 daireler 692 bin TL'den,

2+1 daireler 715 bin TL'den satışa sunuluyor.

Platform Merter 'de yer alacak dünyaca ünlü restoranlar, açık havuz, Kapalı Havuz, sağlık için sakin SPA huzuru, ve profesyoneller tarafından işletilecek olan Spor kompleksi bunlardan yalnızca bazıları. Daire ve Ofis sahipleri Welness SPA Center 'da buhar odası, türk hamamı, sauna ve yüzme havuzunda dingin saatler geçirebilirlerken, Spor kompleksinde formunu koruyabilecek.

Atatürk havalimanı ile Metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul 'un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumda bulunuyor.