BIST 9.539
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.487,75
HABER /  GÜNCEL

PKK'lılar İzmir'i kana bulayacaktı

İzmir'de ele geçirilen 6 PKK'lı teröristin sorgusu sürüyor. İddialara göre kırsaldan İzmir'e gelen teröristlerin eylem hazırlığında oldukları belirtildi.

Abone ol

İZMİR'de eylem yapmak için kırsaldan kente gelen 6 PKK'lı terörist kıskıvrak yakalandı. Operasyonda ekipler, 15 kilo patlayıcı 6 fünye, 2 uzaktan kumanda anahtar sistemi ele geçirdi.

İzmir İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir'e eylem yapmak için kırsal kesimden gelen 6 kişiyi gözaltına alınırken, operasyonda 15 kilo patlayıcı, 6 fünye 2 ateşleme sistemli fünye ele geçirdi.

İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmada İzmir'e eylem yapmak için kırsal kesimden gelen terör örgütü PKK'lıların bir adreste silah ve mühimmat sakladığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, koordineli yapılan operasyonda belirtilen adresin karşısındaki harabe evin bahçesinde bulunan kömürlükte 15 kilo patlayıcı 6 fünye, 2 uzaktan kumanda anahtar sistemi, cep telefonuna bağlı başka bir ateşleyici sistem ele geçirdi. Operasyon kapsamında 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.