BIST 9.450
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.495,37
HABER /  GÜNCEL

Pitbull saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye'nin ailesine skandal dava

Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği SOHAYKO'dan gelen açıklama olay oldu. SOHAYKO Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in ailesinden şikayetçi olacaklarını açıkladı.

Abone ol

GAZİANTEP'te oturdukları sitenin bahçesinde oynarken 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in yaşadıkları sonrasında Türkiye'de yer yerinden oynamıştı.

Asiye'nin çığlıklarını duyanlar yarıma koşarken güçlükle kurtarılan minik kıza ilk müdahale Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapıldı ve hemen ardından da özel bir hastaneye sevk edilerek ameliyata alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla Asiye, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen ambulans uçakla Antalya'ya getirildi. Ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürülen Asiye'ye doku nakli yapıldı.

Sorumlusu anne ve babasıymış

Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği (SOHAYKO), saldırıya uğrayan kızın ailesi hakkında şikayetçi olacağını duyurdu. Gerekçe olarak da binlerce köpeğin barınaklara toplatılmasına neden olmaları gösterildi.

Saldırıya uğrayan Asiye ile pitbull cinsi köpeğin bir arada olduğu fotoğrafı da paylaşan dernek, "Gaziantep'de talihsiz kaza sonucu yaralanan kızımızın yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Saldırdığı iddia edilen köpeklerle fotoğraflarını annesi babası çekmiş. Asiye kızımızın hayatını tehlikeye atan hem de binlerce masum köpeğin zalimce barınaklara toplatılmasına neden olan Asiye'yi ihmal eden aile ile ilgili dernek olarak şikayetçi oluyoruz" ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İkinci el otomobil fiyatları 1 ay sonra yüzde 50 düşecek! Uzman isim araba alacaklara 'acele etmeyin' dedi
Foto Galeri İkinci el otomobil fiyatları 1 ay sonra yüzde 50 düşecek! Uzman isim araba alacaklara 'acele etmeyin' dedi Galeriye Gözat