BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,78
ALTIN 2.505,94
SPONSORLU

PTT’DEN KARGOMAT 7/24 HİZMETİ

PTT AŞ, Kargomat 7/24 hizmetiyle kargo ulaşımında büyük kolaylık sağlıyor. Kargomatlar, vatandaşların kendilerine ulaştırılacak kargoları, günün istenen saatinde, istedikleri noktadan, gönderilen şifrelerle alabilmelerine imkân sunuyor.

Kargo işlemleri esnasında alıcının cep telefonu bilgilerinin alınması şartıyla adreste teslimi sağlanamayan ihbarlı gönderiler, alıcının adresine en yakın kargomatlara bırakılıyor. Ayrıca, vatandaşlar kargolarını PTT iş yerlerinden kargomat varışlı olarak da gönderebiliyorlar. Vatandaşlar gönderilerini bu cihazlardan mesai saatleri dışında da kolayca alabiliyor.

YERLİ VE MİLLİ OLAN PTT KARGOMATLAR, KARGO HİZMETLERİNDE VATANDAŞLARIN EVDE VEYA İŞYERİNDE BULUNAMADIKLARI DURUMLARDA YAŞANAN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ETKİLİ BİR ROL OYNUYOR.

SMS İLE KOLAY BİLGİLENDİRME
Vatandaşlar, SMS yoluyla kendilerine gönderilecek olan akıllı şifre ile SMS içeriğinde adresi belirtilen “PTT Kargomat 7/24” cihazından gönderilerini teslim alabiliyor


Alıcısına adresinde teslim edilemeyen veya kargomat adresi varışlı gönderiler, çeşitli ebatlara sahip çelik konstrüksiyondan oluşan kutularda emniyetli bir şekilde muhafaza ediliyor.


PTT AŞ, gönderilerin muhafaza edildiği kutuların, alıcı tarafından T.C. kimlik numarası ve akıllı şifre girişi ile açılmasını sağlayarak, güvenliği en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.


Ayrıca vatandaşlar, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlarına Kargomat 7/24 uygulamasını indirerek, kargomat cihazına bırakılmış gönderisine ait QR kodunu cihazın barkod okuma bölmesine göstererek akıllı şifre girmeden de ürünlerini alabiliyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız