BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  DÜNYA

Patriot füzeleri İslam alemine çevrilmiş durumda

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ""Patriot füzeleri İslam alemine çevrilmiş durumda. Bu oyunu bozmak lazım. Peki kim boz...

Abone ol

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ""Patriot füzeleri İslam alemine çevrilmiş durumda. Bu oyunu bozmak lazım. Peki kim bozacak, elbette Milli Görüş bozacak" dedi.
Saadet Partisi Osmaniye İl Teşkilatı’nın Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlediği Genişletilmiş İl Divan Toplantısı ve ‘Yeniden Büyük Türkiye’ konuyu konferansına katılan Genel Başkan Mustafa Kamalak, tüm insanlık için adil bir dünya kurmak istediklerini söyledi. Bugün birçok İslam ülkesinde iç savaş yaşandığını ifade eden Kamalak, "Gözlerinizi şöyle bir dünya haritasına çevirin ve bakın. Dünyanın neresinden kesif ve yoğun dumanlar yükseliyorsa, emin olun orası bir İslam ülkesidir. Orası Filistin’dir, orası Gazze’dir, orası Mısır’dır, orası Irak’tır, orası Suriye’dir, orası Sudan’dır, orası Bosna Hersek’tir, orası Afganistan, orası Pakistan, orası Keşmir, Arakan, belki de Türkiye, belki de Hatay, belki de Reyhanlı’dır" dedi. Saadet Partisi’nin yaşanılabilir bir Türkiye’yi amaçladığını belirten Kamalak, şöyle konuştu:
“Milli Görüş; İslam alemini kasıp kavuran ateşi söndürmek için, ehli küffarı durdurabilmek için yola koyulmuş durumdadır. Amacımız; yaşanabilir bir Türkiye. Türkiye yaşanabilir değil mi diyeceksiniz. Allah aşkına yaşanabilirse Hatay’ımızdan, Reyhanlı’mızdan yükselen feryadı figan neyin nesidir? O çığlıklar eğer bu milleti rahatsız ediyorsa, konulan sansürler neyin nesi? Bombaları gördünüz. Görmek, yaşamak değildir. Sadece gördünüz ama orada can veren Muhammed’leri düşünün. Annelerinin, babalarının kucağında paramparça olan Ahmet’leri Mehmet’leri düşünün. Kim durduracak bu zulmü? Bana ne diyebilir misiniz? Yüreğinizden elbette bir şeyler kopup gelecektir. Dünya haritasında İslam coğrafyası paramparça olmuş durumda. Mezar taşlarıyla bölünmüş gibi, 60 küsur İslam ülkesi geometrik şekillerle paramparça edilmiş. Ancak bu İslam ülkelerinden hiçbirisi kendi sınırlarını kendisi çizmiş değildir. Buna Türkiye’miz de dahildir. Osmanlı, tabiri caiz ise son nefesini verirken, inancı üzerine o dik duruşu ile kendi kimliğini muhafaza ederek misakı milliyi imzalıyordu. Ne vardı orada? Batı Trakya vardı, Musul ve Kerkük vardı. Bunların hiç birisi yazık ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarına dahil edilemedi. Neden? Çünkü, bu sınırları biz çizmedik. Hiçbir İslam ülkesi kendi sınırlarını kendisi çizmedi. Peki kim çizdi? İslam’ı yok etmek isteyenler, Müslümanları tarih sahnesinden silmek isteyenler, Müslümanların yurdunu işgal etmek isteyenler çizdi. Şuan davulla zurnayla yollarına halılar döşeyerek davet ettiğimiz haçlı güçlerinin dedeleri çizdi.”

"PATRIOT FÜZELERİ İSLAM ALEMİNE ÇEVRİLMİŞ DURUMDA"
Türkiye’nin güney illerine yerleştirilen Patroit füzelerine de değinen Kamalak, “Biliyorsunuz Adana’da, Gaziantep’te, Kahramanmaraş’ta Patroit füzeleri konuşlandırıldı. Aziz Müslüman, bu Patriot füzeleri ile kimi vuracaksın? Ey aziz milletim, bu Patriot füzeleri ile Rusya’yı mı vuracaksın, Amerika’yı mı, İngiltere’yi, Fransa’yı, İsrail’i mi vuracaksın? Evet diyebilecek olan var mı içinizde? Kaldı ki tetik sizde değil, kontrol sizde değil. Kontrol, ecdadımıza binlerce, on binlerce şehit verdiren, ecdadımızın kovduklarının torunlarında. Onlar kimi vurur, tabii ki Müslüman’ı vurur. Yüce kitabımız, yüce Rabbimiz ‘Müslüman Müslüman’ın kardeşidir’ diyor. Şurada elin gavuru senin kardeşini vuracak. Bu füzelerle diyebiliyor musunuz biz İsrail’i vuracağız, Yunan’ı vuracağız. -Bu füzelerle Amerika’yı nasıl vuracağız-, bunu diye biliyor muyuz? Bu füzeler İslam alemine çevrilmiş durumda. Bu oyunu bozmak lazım. Peki kim bozacak, elbette Milli Görüş bozacak” şeklinde konuştu.
(İHA)