BIST 9.710
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,30
HABER /  MAGAZİN

Parayla saadet olmuyormuş!

Hem ünlüler hem de zengin. Ama buna rağmen halleri içler acısı..

Abone ol

Paris Hilton’un yaşadıklarıyla bu konu bir kez daha gündeme geldi. İşte starların ışıltılı yaşamlarını gölgede bırakan gerçekler...

Özgürlük kısa sürdü
Alkollü halde otomobil kullanmaktan yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, hapis kararını duyunca gözyaşlarını tutamadı. Her ne kadar cezaevinden kısa sürede çıkarılıp ev hapsine alınsa da, savcı kararı bozdu ve yeniden içeri girdi. Paris, bağımlılıkları ve eğlence anlayışı yüzünden erken yaşta tükenecek gibi görünüyor.

Rehabilitasyon işe yaramadı
Lindsay Lohan da uyuşturucuyu bırakabilmek için rehabilitasyon merkezinin yolunu tuttu. Tedavinin ardından genç aktrisin yaptığı ilk iş, bir parti vermek oldu. Parti sonrasında ise Mercedes otomobiliyle bir ağaca çarptı. Polis, araçta kokain buldu.

Yemek yerine alkol
Aşırı kilo kaybeden Nicole Richie, sonunda anoreksiya hastası olduğunu kabul edip bir rehabilitasyon merkezine başvurdu. 25 yaşındaki televizyon yıldızının yemek yemeyi pek sevmediği, buna karşın alkol ve esrara hayli düşkün olduğu biliniyor.

Hastanelik oldu
Bu yıl Mischa Barton’ı Cannes Film Festivali boyunca ayık görmek mümkün olmadı. Uyuşturucu bağımlısı Barton, Nicole Richie’nin düzenlediği bir partide de hastanelik olmuştu. Ancak Barton, uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için kliniğe yatmayı reddediyor.