BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
HABER /  GÜNCEL

Özkök tecavüzün peşinde!

Ertuğrul Özkök'ü hiç böyle görmediniz! Özkök profesyonel dizi oyuncularına taş çıkarttı. Dizideki rolünü ise pek sevmiş.

Abone ol

Hürriyet'in kaptanı Ertuğrul Özkök, damadı Ercan Saatçi'yi kıramadı dizi oyuncusu oldu. TRT'de oynayan M.A.T'a konuk oyuncu olarak katılan Özkök, tecavüze uğrayarak öldürülen Fransız sanatçı için Türkiye'ye gelen Fransız bir avukatı oynuyor.

Ertuğrul Özkök, yapımcılığını damadı Ercan Saatçi'nin üstlendiği M.A.T'ta Fransız bir avukatı canlandırdı. Özkök, Türkiye'de tecavüze uğrayan daha sonra da öldürülen Fransız bir sanatçının avukatlığını üstleniyor.

Özkök'ün oynadığı dizi çok iddialı zira öyküsünü bir dönem Adli Tıp Kurumu Başkanlığı da yapmış olan Prof. Oğuz Polat yazdı. MAT, her gün yaşamda karşımıza çıkan bazıları sansasyonel, bazıları ise hiç kimsenin duymadığı suçları, özellikle de cinayetleri aydınlatmaya çalışan bir grup adli tıpçının hikayesini anlatıyor. Dizide şiddetin, kanlı sahnelerin kullanımı yerine, akıl ve zekanın metodolojik olarak kullanılmasıyla suç dünyasının nasıl alt edilebileceği anlatılmaya çalışılacak.