BIST 9.095
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,75
HABER /  DÜNYA

Otomobil parka uçtu: 2 ölü, 1 yaralı

Ankara’da kontrolü kaybedilen bir otomobil parka uçtu. Araçtaki 2 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı. <br/>Kaza, gece saatlerinde Balgat’ta mey...

Abone ol

Ankara’da kontrolü kaybedilen bir otomobil parka uçtu. Araçtaki 2 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Balgat’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya Yolu üzerinde seyir halinde bulunan Burhan Ekmek idaresindeki 06 FD 959 plakalı otomobil, kontrolünün kaybedilmesi sonucu, Gökkuşağı Caddesi kenarında bulunan Gökkuşağı Koşu Yolu Parkı’na yuvarlandı. Defalarca takla atan otomobil, parkın ortasına ters dönmüş bir şekilde düştü.
Kazayı gören vatandaşlar itfaiye, ambulans ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hurdaya dönen aracın içindeki 3 kişiyi çıkardı. Otomobilin içinde bulunan Ahmet Çetinkaya (32) olay yerinde hayatını kaybederken, Ahmet Pamuk ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Henüz kimliği belirlenemeyen ve otomobilin sürücüsü olduğu öğrenilen kişinin, sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülürken hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)