BIST 9.558
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,76
YEREL

Organize Sanayi Bölgesi’nde cep telefonu hırsızlığı kamerada

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan hırsızlık güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Reklam malzemeleri satışı yapan bir iş yerine giren hırsızın çevresini kontrol ettikten sonra kaşla göz arasında cep telefonunu çalarak kayıplara karıştığı görülüyor.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde bir şahıs, reklam malzemeleri yapan iş yerindeki cep telefonunu kaşla göz arasında çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat 12.30 sıralarında Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde bir şahıs reklam malzemeleri yapan iş yerine geldi.

İÇERİDE DOLANIP, ETRAFI KONTROL ETTİ
Bir süre içeride dolanan şahıs etrafı kolaçan etti. Çalışanların öğle arasında olduğunu fark eden şahıs, kamyonetin yanındaki tezgahın üstünde duran cep telefonunu kaşla göz arasında çaldı. Telefonu cebine koyan şahıs, hiçbir şey olmamış gibi kaçarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

Sitene Ekle
Etiketler