BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.413,24
HABER /  GÜNCEL

Önce öz babası tecavüz etti sonra ise...

13 yaşındaki kız öz babasının tecavüzüne uğradı. Evden kaçan kızın dramı bununla da bitmedi ve...

Abone ol

Gaziantep'te öz babasının tecavüzüne uğradığı iddiasıyla evden kaçan 13 yaşındaki S.Y. adlı kız çocuğu, sığındığı kadın tarafından da erkeklere pazarlandığını ileri sürdü. S.Y. devlet korumasına alınırken olayla ilgili adı geçen 7 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre, öz babası 41 yaşındaki N.Y.'nin zorla ters ilişkide bulunduğu S.Y. evden kaçarak sokakta tanıştığı 30 yaşındaki T.H. adlı kadının evine sığındı.

T.H. de "Tanıdığım erkekler var. Onlarla birlikte olursan sana para verecekler" diyerek küçük kızı para karşılığı erkeklere pazarladı. Pazarlandığı 5 erkek tarafından ters ilişkiye zorlanan S.Y., T.H. adlı kadının evinden de kaçarak polise sığındı. S.Y.'nin yaşadıklarını anlatması üzerine harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, önce baba N.Y.'yi ardından T.H. adlı kadını gözaltına aldı. Sonra da küçük kızla ilişkiye girdiği öne sürülen 5 kişi yakalandı.

Biri kadın 7 kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinsel istismara maruz kaldığı ileri sürülen kız çocuğu ise devlet korumasına alındı.

İŞKENCEYE UĞRAYAN ÇOCUK POLİSE SIĞINDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Gaziosmanpaşa Polis Merkezi'ne önceki gece ağlayarak gelen 5-6 yaşlarındaki erkek çocuğu sadece isminin "Ali" olduğunu söyleyebildi.

Korktuğu anlaşılan çocuğa oturduğu yeri, anne ve babasının ismini soran polis memuru çocuğun yanıt verememesi üzerine hakkında kayıp başvurusu olup olmadığını araştırdı. Polislerin, "Seni dövdüler mi?" sorusuna "Evet" yanıtını verince, üzerindeki giysisi çıkartılan küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar, sırtında sigara izleri ile kesikler olduğu görüldü. "Seni kim dövdü ?" sorusuna", "Ağabeyim" yanıtı veren çocuk, polisler tarafından hastaneye götürüldü. Aç olduğunu söylemesi üzerine polisler çocuğa meyve suyu ve yiyecek aldı. Ailesi aranan çocuk, Sevgi Evleri'ne yerleştirilecek.

GÖRÜNTÜDEN BERAAT ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Cinsel istismarla suçlanan Cihan Ç. S.Y.'nin büyük görünmesinden dolayı ceza almaktan kurtuldu

S.Y.'ye cinsel istismarla suçlanan Cihan Ç. "Bana 'yaşım 16 dedi', 14 olduğunu bilsem sevişmezdim" diye kendini savundu. S.Y. de onu doğruladı. Bunun üzerine mahkeme, genç kızın itirafı ve yaşının büyük görünmesi üzerine beraat kararı verdi.

Samsun'un Canik ilçesinde geçen yıl ekim ayında Cihan Ç. ile S.Y., arkadaş ortamında tanıştı. Daha sonra görüşmeye devam eden gençler, kasım ayında Cihan Ç. yönetimindeki otomobille boş bir araziye gitti. Burada sevişen gençler, bir süre sonra ayrıldı. Ancak S.Y., polise giderek Cihan Ç.'nin kendisini taciz ettiğini ileri sürüp şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan genç, 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dün ilk kez Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. S.Y. ile sadece seviştiklerini ileri süren sanık, "Bana yaşının 16 olduğunu söyledi. Arabada onun da rızasıyla seviştik. Benimle evlenmek istediğini söyledi. Ben de üniversite okuyacağımı ve 4- 5 yıl beklemesi gerektiğini belirttim. Yaşının 14 olduğunu ve bekleyebileceğini söyleyince şaşkına döndüm ve ilişkimi bitirdim. Ondan ayrıldığım için beni şikayet etti" dedi. Duruşmaya katılan S.Y. de sanığın savunmasının doğru olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti, genç kızın olayı anlatma şekli ve bakıldığında yaşının büyük göründüğünü, ilk bakışta yaşının küçük olduğunun anlaşılamadığını belirterek Cihan Ç.'nin beraatine karar verdi.

77'LİK DAMADA ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde oturan ve özel bir televizyon kanalında haftanın 5 günü yayınlanan evlilik programına katılarak tanıştığı Sevgi Y. ile evlenen 77 yaşındaki Halil İbrahim Fidan, 10 gün evli kaldığı eşinin paraları ve altınlarını alıp kaçtığını öne sürerek polise başvuru. Fidan, "Bana, '48 yaşındayım' dedi. 59 yaşında çıktı" dedi.

Karasu İlçesi'nde oturan 2 çocuk babası Halil İbrahim Fidan, yalnızlığına son vermek için özel bir kanalda haftanın 5 günü yayınlanan evlilik programına katıldı. Burada Sevgi Y. adında ve 48 yaşında olduğunu söyleyen kadınla tanıştı. Çift, evlenmek üzere anlaştı. Program formatı gereği birbirlerini tanımak için 1 hafta süre verilen Halil İbrahim Fidan ile Adapazarı'nda yaşadığını söyleyen Sevgi Y. birlikte Karasu İlçesi'ne geldi. Bir süre sonra da Karasu Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvurarak resmi nikah kıydırdı.

Evliliğin 10'ncu gününde iddiaya göre Sevgi Y., 7 bin lira değerindeki altınları ve evin önünde bulunan otomobili alarak kaçtı. Karasu ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek şikayette bulunan Halil İbrahim Fidan, polis merkezi çıkışı gazetecilere kandırıldığını öne sürerek şunları anlattı: "Programda benimle evlenmek istediğini söyleyince sunucu 'Gidin bir haftada birbirinizi tanırsanız evlenirsiniz' diyerek bizi gönderdi. Biz de Karasu'ya geldik. Bir hafta gezdik. Sürekli bana evlenmek istediğini söyledi. Sonra program sunucusuna evleneceğimizi bildirdik. Kızlarım 'Baba televizyon programıyla evlenilmez' diyerek karşı çıktı. Buna rağmen evlendim. Benimle tanışırken 48 yaşında olduğunu söylemişti. Ancak nikah kıyılırken 59 yaşında olduğunu gördüm. Yukarıda Allah var. Evliliğimizin 10 günü süresince yanıma yanaşmadı. O ayrı yatakta yattı, ben ayrı yatakta. Onuncu gün altınları, paralarımı ve arabayı alarak kaçtı. 7 bin lira paramı aldı."

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü, resmi nikahlı eşinin dolandırıcılıkla suçladığı Sevgi Y.yi aramaya başladı.