BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23

Ölümden önce son kare

Ölümden önce son kare

Muğla'da, sevgilisine kaçarak nikah kıyan ve bir ay içinde düğünü yapılacak olan 22 yaşındaki Reşide Karataş, hatıra fotoğrafı çektirmek isterken 50 metrelik kayalıklardan düştü.

Ölümden önce son kare - Resim: 1

Muğla’da sevgilisine kaçan ve bir ay içinde düğünü yapılacak olan 22 yaşındaki Reşide Karataş, hatıra fotoğrafı çektirmek isterken 50 metrelik kayalıklardan düştü. Ekiplerin halatla yukarı çıkardığı sırada ağır yaralı eşinin önünde diz çöken Coşkun Karataş, gözyaşı dökerken, iyileşmesi için dualar okudu. Ancak talihsiz genç kız kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç kızdan geriye ölmeden önce çektirdiği son fotoğrafları kaldı.

Ölümden önce son kare - Resim: 2

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Masa Dağı’nda meydana geldi. Reşide Karataş ile eşi 23 yaşındaki Coşkun Karataş akşam saatlerinde piknik yapmak için Masa Dağı’na çıktılar. Genç çift, hatıra fotoğrafı çektirmek için 50 metre yüksekliğe tırmandı.

Ölümden önce son kare - Resim: 3

Reşide Karataş, eşinden mutlu anını ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekmesini istedi. Kayaların üstüne çıkan ev hanımı genç kadın, fotoğraf çekileceği anda dengesini kaybederek 50 metrelik uçuruma yuvarlanıp ağır yaralandı.

Ölümden önce son kare - Resim: 4

Coşkun Karataş, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Dağın eteğine kadar gelen sağlık ekipleri olay yerine ulaşamayınca Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü AKS 110 ekibinden destek istedi.