BIST 9.517
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.490,26
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Melike bulundu mu Bekir ve Cevat telefonda ne konuştu?

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında 14 yaşında kaybolan Melike her yerde aranıyor. 7 yıldır kayıp olan Melike Toyguncu bulundu mu son durum ne? Olay Yeri 11 Aralık 2017 yayını güncel Melike Toyguncu bilgileri internethaber'de.

Abone ol

ANKARA'da ablasına ÖSYM kağıdı almak için giden ve kendisinden bir türlü haber alınmayan Melike Toyguncu davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Canlı yayına bağlanan Cevat Y. Bekir B.'nin evinde kaldığını söylemişti. Melike'yi de 23 günde evinde tutan Cevat Y. Bekir B'yi suçladı. Peki kim doğru söylüyor? Gelin hep birlikte olaya bakalım.

Ankara'nın Sincan ilçesi'ndeki evlerinden YGS'ye girecek olan ablası 26 yaşındaki şerife bekçi'ye liseden form almak için 18 ocak tarihinde evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 14 yaşındaki Melike Toyguncu'dan bir daha haber alınamadı. Acılı aile önce flash tv'ye daha sonra Olay Yeri programına başvurdu. Her yerde aranan ve artık ümidin kesildiği Melike Toyguncu'nun kaçırılıp öldürüldüğü üzerine duruluyor. Peki suçlu kim?

CEVAT Y Mİ YOKSA BEKİR B Mİ DOĞRU SÖYLÜYOR? İddialara göre Melike kaçırıldıktan 23 gün sonra Cevat Y.'nin evinde kaldı. Bir diğer iddiaya göre de Cevat Y'nin 23 gün Melike'yi evde tuttuğu gün Bekir B. sıklıkla eve gelip gitti. Fakat Bekir B. bu iddiaları kabul etmiyor ve Cevat'ta kaldığı zamanlarda Melike'nin orada kalmadığını sözlerine ekliyor. Balçiçek İlter'in neden bir gün içinde neden 33 kez konuştunuz sorusuna ise sessiz kalıyor.