BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,52
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Balçiçek İlter Meral H. bulundu mu Fatma'nın kızı son durum

Oley Yeri Balçiçek İlter programında Fatma Hanım, 32 yıldır kızı Meral H'yi arıyor. Peki 32 yıldır kayıp olan Meral bulundu mu son durum ne? Ayşe Y. Fatma'nın kızını mı kaçırdı?

Abone ol

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında Fatma Hanım ve kızıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 32 yıldır kızını aradığını söyleyen Fatma Hanım, kızını bulabilmek için Balçiçek İlter'in programına başvurdu. Peki Fatma Hanım kızını bulabildi mi? Fatma Hanım'ın dediği gibi yüzünü göstermeyen Ayşe Y. fuhuş çetesi lideri mi? Gelin hep birlikte olaya bakalım.

60 yaşındaki Fatma Hanım, 32 yıldır kayıp olan kızını arıyor. 7 yaşında Gaziantep'te ortadan kaybolan ve isminin Meral olduğu söylenen genç kadın fuhuş çetelerinin eline mi düştü? Tarzan mağaraları olarak anılan yerde fuhuş mu yaptı? Dün Olay Yeri programında Viktorya isimli bir kadın canlı yayına katıldı. Fatma Hanım, Viktorya'nın kendi kızı olduğunu söyle de bu olay daha sonra yalanlandı. Viktorya canlı yayında Ayşe Y. isimli kadının işlettiği bir otelde muhasebe yaptığını söyledi. 

CANLI YAYINDA OLAY İDDİA GELDİ

Ayşe Y. isimli kadın bu suçlamaları kesin bir dille yalanladı. Fakat bugün canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir izleyici, Ayşe Y.'nin genelev işlettiğini söyledi. Ayşe Y.'de bunun üzerine avukatlarıyla Fatma Hanım'a dava açacağını söyledi.

32 yıldan beri kızını arıyor Fatma'nın kızı fuhuş çetelerinin mi elinde?