BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.505,82
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Okay Yokuşlu'dan Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Okay Yokuşlu'yu kadrosunda görmek istiyordu ancak milli oyuncunun menajerinden transfer açıklaması geldi.

Abone ol

Celta Vigo formasıyla başarılı bir grafik çizen Okay Yokuşlu, Galatasaray'ın transfer gözdesi konumunda bulunuyor. Geçtiğimiz transfer döneminde de adı sarı-kırmızılı takımla anılmış ancak dönemin şartlarına göre bu transfer gerçekleşmemişti.

Özellikle Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Okay Yokuşlu'yu ilk keşfedenlerden biri olması ve A Milli Takım'a kazandırması bu transferde en büyük artı olarak göze çarpmıştı. Bütün bu gelişmeler yaşanırken Okay Yokuşlu'nun menajeri Ajansspor'a önemli açıklamalarda bulunurken, transfer söylentilerine açıklık getirdi.

''Avrupa'da devam etmek istiyor''
Yıldız ismin menajeri yaptığı açıklamasında, "Şu anda kimse futbolu düşünecek durumda değil. Herkes hayatını korumak zorunda. Bu koşullarda transfer meselelerinin konuşulacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca daha önemli olan şey, Okay yoluna Avrupa'da devam etmek istiyor.

''Bir vizyon belirledik''
Neden Türkiye'ye gelsin? Biz bir vizyon belirledik. Okay, Avrupa'da gidebileceği en üst noktaya kadar gidecek. Kariyer planlamamız içerisinde yakın dönemde Türkiye'ye dönmek yok. Önce Celta Vigo'da yapması gerekenleri yapacak. Sonra daha üst düzey takımlara gitmeyi amaçlıyor. Elbette ki amacı Celta'dan sonra Avrupa'nın birinci sınıf takımlarında oynamak. Bizim vizyonumuz bu.

Okay Yokuşlu'nun Celta Vigo ile olan sözleşmesi 2023 Haziran ayına kadar devam ediyor.