BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  MAGAZİN

Oğlunun nikahına katılmadı

İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı'nın, nikahına sadece çiçek göndermekle yetindi. Sebebi ise şöyle açıklandı...

Abone ol

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı Şişli Evlendirme Dairesinde kıyılan nikahla Tülay Koçakla dünyaevine girdi. 5.5 sene önce tanışan çiftin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Nikah salonuna İbrahim Tatlıses'in "Haydi Söyle" parçasıyla giren çiftin nikahında Ahmet Tatlı'nın annesi Adalet Durak ve İbrahim Tatlıses'in eski eşi Perihan Savaş hazır bulundu. Çiftin nikah şahitliklerini Perihan Savaş ve Gökhan Yücel yaptı.

İbrahim Tatlıses'in "Birtanem" parçası eşliğinde kıyılan nikah sonrası, cüzdanı alan Perihan Savaş, nikah cüzdanını gelin Tülay Koçak'a verdi. Nikahta bulunmayan İbrahim Tatlıses ise, düğüne çiçek gönderdi. Nikah sonrası soruları yanıtlayan çiçeği burnunda çift, Ramazan'dan sonra düğün yapacaklarını söyledi. İbrahim Tatlıses'in düğüne katılmayışıyla ilgili soruları cevaplayan Ahmet Tatlı, " Kendisi Antalya'da zaten. Programları vardı. Kızdı zaten kendisi" diye konuştu. Nikah kararının ani olduğunu söyleyen Tatlı, " Buradaki nikah memuru kaçırma kızı. Önce nikahını kıyalım; sonra düğününü yaparsın dedi. Ben de peki dedim o zaman. Kaçırmadım" diye konuştu. Birbirlerine çok yakıştıklarını söyleyenlerin çoğunlukta olduğunu söyleyen gelin Tülay Koçak ise, " İnşallah mutlu oluruz" diye

konuştu. Nikah sonrası gezetecilerin sorularını yanıtlayan Perihan Savaş ise, " Onu çok severim. Kendi oğlumdan hiç farkı yok.Allah mesut etsin kızımızı da oğlumuzu da" diye konuştu.Nikaha katılan Ahmet Tatlı'nın annesi Adalet Durak gelin Tülay Koçak'a altın bir set hediye etti. Nikah şahidi Perihan Savaş ise, gelin Tülay Koçak'a altın taktı.