BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.427,48
MEDYA

O Ses Türkiye'de Survivor 2018 yarışmacısı Murat Ceylan sürprizi!

Survivor 2018 All Star'da yarışacak olan Murat Ceylan, O Ses Türkiye'de sahne alarak şarkı söyledi.

2013 yılında Survivor'da izlediğimiz ve bu yıl Survivor 2018'de yarışacak olan Murat Ceylan, O Ses Türkiye sahnesinde Which Way isimli şarkısını seslendirdi

Yeni Nesil adlı alternatif tarzda bir albümü olan Murat Ceylan'ın albümde yer alan Which Way adlı şarkısı Dünya ıTunes listelerinde 2 hafta üstüste ikinci sırada kalmıştı. "Müzikteki hedefim dünyaya açılmak" diyen Murat Ceylan, Survivor önce Flash Model Management ile menajerlik anlaşması imzaladı.

Murat Ceylan, Survivor Allstar'da da kendisine çok güvendiğini ve hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. 2 yaşından beri piyano çalan ve absolut kulak adlı yeteneğe sahip olan Murat Ceylan, büyük bir hayran kitlesine sahip.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler