BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  GÜNCEL

O sanatçıları topa tuttu

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Şahan Gökbakar vizyon toplantısına niçin gitmiştir? Belki de yeni bir Recep İvedik versiyonuna malzeme ...

Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Şahan Gökbakar vizyon toplantısına niçin gitmiştir? Belki de yeni bir Recep İvedik versiyonuna malzeme toplamak için mi gitti acaba? Şafak Sezer niye gitmiştir?" dedi.
Meclis’te basın toplantısı düzenlenen Vural, "Başbakan’ın hedefinde IŞİD, PKK yoktur, MHP vardır. IŞİD, PKK dost, MHP düşmandır. Bölücüler, katiller onun için dosttur ama ülkücüler, milliyetçiler düşmandır” iddiasında bulundu.
Vural, sanatçıların vizyon belgesinin açıklandığı toplantıya katılması ile ilgili ise, "Açılım yapmışlardı, sporcuları, topçuları, popçuları toplamışlardı. Başbakan gittikçe Evrenleşiyor. Evren Paşa da sanatçıları toplar, propaganda yapardı. Başbakan vitrinde sergileyeceği ürünü olmadığı için sanatçıları kullanmıştır” diye konuştu.
Sanatçıların toplantıya gitmesini de eleştiren Vural şunları söyledi:
“Sanatçılar oraya gitmiş. Neden gitmiştir? İlham almak için gitmiş olabilirler. Sanatçının sanatını icra ederken ilham alması çok önemlidir. Şahan Gökbakar niçin oraya gitmiştir? Belki de yeni bir Recep İvedik versiyonuna malzeme toplamak için mi gitti acaba? Şafak Sezer niye gitmiştir? Metin Arolat, Erdoğan’a klip çekimleri için acaba pazarlama işine mi girmiş olabilir? Belki Orhan baba da ’batsın bu dünyaya, batsın böyle başbakanlık diyerek, yeni bir şarkısına ilham almak için gitmiş olabilir.”
(İHA)