BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
HABER /  DÜNYA

O öğretmen gözaltına alındı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde rehabilitasyon merkezinde down sendromlu bir gence kötü muamelede bulunduğu iddia edilen öğretmen gözaltına alı...

Abone ol

Konya’nın Beyşehir ilçesinde rehabilitasyon merkezinde down sendromlu bir gence kötü muamelede bulunduğu iddia edilen öğretmen gözaltına alındı. Down sendromlu genç ile öğretmen ayrı ayrı getirildiği hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinin güvenlik kamera görüntülerinde down sendromlu 29 yaşındaki İ.E.’ye kötü muamele yaptığı iddia edilen eğitim kurumunun sahibinin eşi olan öğretmen F.K. (32) polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen öğretmen F.K. hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
Öte yandan, olayın mağduru İ.E. de ailesi tarafından getirildiği minibüsten indirilerek polis ekipleri nezaretinde Beyşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste vücudunda darp ve cebir olup olmadığının belirlenmesi için sağlık kontrolünden geçirilen İ.E.’nin gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi. Hastanedeki işlemlerin ardından İ.E., geldiği minibüse bindirilerek evine götürüldü.
Mağdur yakınları ile rehabilitasyon merkezindeki bazı çalışanların da olayla ilgili olarak soruşturma kapsamında polis tarafından ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.
(İHA)