BIST 9.092
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,54
HABER /  GÜNCEL

O kıza DHKP-C’den gözaltı

Samsun’da, sol bir oluşumun standına müdahale sonucu çıkan kavgada gözaltına alındıktan sonra babası tarafından "Seni okumaya gönderdik" d...

Abone ol

Samsun’da, sol bir oluşumun standına müdahale sonucu çıkan kavgada gözaltına alındıktan sonra babası tarafından "Seni okumaya gönderdik" diyerek tokat atılan üniversite öğrencisi genç kız, gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarı çalışma sonucu terör örgütü DHKP-C’nin basın açıklamalarında propagandasını yaptıkları iddiasıyla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde öğrenci olan 22 yaşındaki D.B. adlı genç kız ile 30 yaşındaki H.A.’nın Atakum ilçesinde bulunan evlerine baskın düzenledi. Yapılan baskında D.B. ve H.A., gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

EYLEMCİ KIZA BABA TOKADI
Samsun’da sol bir oluşumun standına müdahale sonucu çıkan kavgada gözaltına alınan üniversiteli genç kıza babası, "Seni okumaya gönderdik" diyerek tokat atmıştı.
(İHA)