BIST 9.058
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.297,12
HABER /  GÜNCEL

O evinin tek direğiydi

Cenaze alanı mahşeri andırıyordu. Yaşlısı küçüğü herkes cenazedeydi..

Abone ol

Şırnak'ta teröristlerce şehit edilen Piyade Onbaşı Özkan Kılıç'ın cenazesi, Giresun'un Keşap ilçesi Harmandalı köyünde toprağa verildi. Şehit Kılıç için, Keşap'ta tören düzenlendi.

Şehit Onbaşı'nın cenazesi, bulunduğu Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morgundan alınarak, tören için ilçedeki Kubbeli Camisi'ne getirildi.
Törene, Kılıç'ın annesi Emine Kılıç, kız kardeşleri Özgür Tosun, Özlem Çelebi, yakınları ile Vali Vekili Serdar Polat, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Halim Tırkaz, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, diğer yetkililer ve binlerce vatandaş katıldı. 

Cenaze töreninde şehit Kılıç'ın ayakta durmakta güçlük çeken annesi Emine Kılıç, ''Evimin tek direğiydin, ben sensiz ne yapacağım. Sen benim son beşiğimdin, sana kıyan eller kırılsın'' diyerek gözyaşı döktü.



Şehit Onbaşı Kılıç'ın cenaze namazının kılındığı camiye ve çevresindeki çok sayıdaki eve, Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları asıldığı gözlendi. Cenaze törenine katılan binlerce vatandaş, terör örgütünü protesto eden çeşitli sloganlar attı.