BIST 11.190
DOLAR 42,55
EURO 49,57
ALTIN 5.738,54

Nurullah Cahan: 15 Temmuz'da milletimiz destan yazdı!

Nurullah Cahan: 15 Temmuz'da milletimiz destan yazdı!

UŞAK Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "15 Temmuz Bir Milletin Dirilişini Anlatıyor" başlıklı konferans düzenlendi.

Nurullah Cahan: 15 Temmuz'da milletimiz destan yazdı! - Resim: 1

UŞAK Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "15 Temmuz Bir Milletin Dirilişini Anlatıyor" başlıklı konferans düzenlendi.

Nurullah Cahan: 15 Temmuz'da milletimiz destan yazdı! - Resim: 2

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ve gazeteci yazar Süleyman Özışık, Uşak Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "15 Temmuz Bir Milletin Dirilişini Anlatıyor" başlıklı konferansta konuştu.

Nurullah Cahan: 15 Temmuz'da milletimiz destan yazdı! - Resim: 3

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türk Milleti’nin darbecilere ve darbeci zihniyete geçit vermediğini vurguladı. Başkan Cahan, ” Türkiye 15 Temmuz 2016 tarihinde kara bir leke olarak görülecek bir tarihi yaşarken, millet olarak aynı gün destan yazdı. Ülkemizdeki şer odakları ve onları yöneten terör örgütlerinin hain saldırılarına o gün nasıl başımız dik olarak karşı koyduysak, bugün de aynı kararlılıkla ilerlemekteyiz” açıklamasında bulundu.

Nurullah Cahan: 15 Temmuz'da milletimiz destan yazdı! - Resim: 4

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz'da amaçlarını darbe yapmak olmadığını, asıl hedeflerinin Türkiye'yi iç savaşa sürüklemek olduğunu söyledi.