BIST 9.704
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.432,38
MEDYA

Nur Yerlitaş, Sima'nın 4 bin liralık elbisesini kesti!

İşte Benim Stilim All Star 11 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş, Sima Şerafettinova'nın 4 bin liralık elbisesini nasıl kesti?

İşte Benim Stilim All Star 11 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan, Sima Şerafettinova'nın elbisesini eleştirince Sima, Ayşegül'ün modadan anlamadığını iddia etti ve ikili arasında tartışma yaşandı.



Sima, Ayşegül'ün yorumlarına "Üzerindeki elbiseyle bana yorum yapman çok komik" demesi üzerine ikili arasındaki gerginlik daha da arttı. Ayşegül ise bunu çaresizlik olarak yorumladı.



Nihal Candan, Sima'nın kendisine herşeye gülüyorsun yorumuna "Gittikçe bana benziyorsun" diye cevap verdi. Nihal, Sima'nın elbisesini ten çoraba benzetince ikili arasında tartışma yaşandı.



Gülşah Yılmaz, Sima'nın elbisesini ilk transparan kullanan modacı olduğunu, Nihal ise elbisesinin fransız danteli olduğu için çok pahalı olduğunu söylediğini iddia etti. Sima daha sonra kıyafetinin 4 bin lira olduğunu söyledi. Sima daha sonra yarışmacıların kıyafetini objektif yorumlamadığını iddia etti. Bunun üzerine yarışmacılar arasında sesler yükseldi. Ezgi Ünal, Sima'ın çorap giymesine şaşırdığını söyleyince bu sefer ikili arasında elbisenin mevsimiyle ilgili tartışma yaşandı.



Kemal Doğulu, Sima'nın abiyeden anlamadığını söyledi ve Sima'nın şu ana kadar ki en kötü abiyeyi giydiğini söyledi. Nur Yerlitaş ise makas istedi ve elbiseyi giyilebilecek bir hale getirdi. Sima yine jüri masasının üstüne çıktı ve Nur Yerlitaş, Sima'nın elbisesini kesti. İvana Sert ise elbiseyi çok pahalı bulduğunu söyledi.

Sitene Ekle