BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  GÜNCEL

Nur Yerlitaş şehitler için ne dedi olay oldu video görüntüleri

Nur Yerlitaş şehitler içininstagram hesabında ne söyledi de olay oldu? Nur Yerlitaş instagramından yayınladığı video görüntülerle başını yaktı. Nur Yerlitaş olay sözleri için açıklama yaptı ve bakın neler söyledi.

Abone ol

Nur Yerlitaş instagram hesabında yayınladığı videoda şehitler için sarfettiği sözler nedeniyle hedefte. Bugün açıklama yapan Nur Yerlitaş 'karalama kampanyasına maruz' kaldığını iddia etti. Nur Yerlitaş açıklamasında,"Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez." ifadelerini kullandı.

Peki Nur Yerlitaş şehitler için ne dedi de olay yarattı. Yerlitaş'in instagramdaki video görüntüleri Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününde çekildi. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan da Nur Yerlitaş'ın kendisi oldu.

Nur Yerlitaş görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyor. Konuşma sonrasında ünlü modacı şehitler için skandal ifadeler kullanıyor ve aynen şu sözleri söylüyor: "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter".

İşte Nur Yerlitaş'ın instagramdan kendi eliyle yayınladığı o video görüntüleri;