BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,17
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Numan Kurtulmuş cezaevinden teklif almış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini Pınarhisar Cezaevi'ne girdiği günlerde yeni oluşuma davet ettiğini anlattı.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın kendisini Pınarhisar Cezaevi'ne girdiği günlerde yeni oluşuma davet ettiğini anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'AK Parti'ye katılış sürecinin ne zaman başladığına' yönelik bir soru üzerine ise şunları söyledi:

'Başbakanımız Pınarhisar süreçlerinde defaatle bendenizi birlikte siyaset yapmaya davet etti. Türkiye kamuoyu biliyor. Başbakanımızın otobiyografisinde de bunlar kaleme alınmış. Bu Son süreçle ilgili olarak bize 10 Temmuz 2012'de Sayın Başbakan Erdoğan, Başbakanlık konutunda bu konuyu açtı ve biz de ondan Sonraki süreçlerde kendi partimizde arkadaşlarımızla konuşarak, Son derece şeffaf bir şekilde kamuoyu önünde bunu gerçekleştirdik. Biz de kendi hukuki varlığımızı Sonlandırdık ve 22 Eylül'de İstanbul'da HAS Parti 'nin AK Parti'ye katılma töreni yapıldı. Bir hafta Sonra da Genel Kurul'a girmiş olduk. '