BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  SPOR

Nihat kararını verdi!

Fenerbahçe Nihat için resmi görüşmelere başladı. Ancak futbolcudan gelen son açıklama camiada buz gibi hava estirdi.

Abone ol

Nihat Fenerbahçe'ye gelmek istemiyor. Milli takım kampında Portekiz maçı öncesi basın toplantısında konuşan milli futbolcu bu yöndeki soruya sinirlendi.. 

Hakan Balta ile basın mensuplarının sorularını cevaplayan Nihat Kahveci, son yıllarda sürekli transfer sorularına muhatap olduğunu ve bunun kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Nihat Kahveci, transferiyle ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

AVRUPA'DAN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

"Şu anda Villarreal ile 3 yıllık sözleşmem var. Hukuksal olarak hiçbir şey benim elimde değil. Avrupa’daki futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. Avrupa’da iyi bir takımda oynuyorum, mutluyum ve Türkiye’ye dönmek istemiyorum."

PORTEKİZLİ OYUNVULAR SAYGI DUYULACAK İSİMLER

Turnuvada mücadele edecek 16 takımın da kaliteli olduğunu belirten Nihat Kahveci, Portekiz'in iyi isimlerden oluştuğunun altını çizdi: "Portekiz futbolunu herkes iyi tanıyor. Birçoğu İspanya'da oynuyor. Hepsi saygı duyulacak isimler, korkulacak değil. Bizden de çekindiklerine inanıyorum ama çekinmiyorlarsa da onların hatası olur." değerlendirmesinde bulundu.

BOYUMUZ KISAYSA YERDEN OYNARIZ


Nihat Kahveci, "Portekiz milli takımının fizik üstünlüğü, Türk milli takımı için dezavantaj olur mu?" şeklindeki bir soruya, "Fizik üstünlüğü önemli ama. Takım oyunu da önemli. Bizim boyumuz kısa ama iyi bir takımız. Boyumuz kısaysa topu yere indirip oynarız. Onlar da havadan oynasınlar." diye cevap verdi. Nihat, Portekizli bir gazetecinin, "Ronaldo'dan çekiniyor musun?" şeklindeki sorusunaysa, "Portekiz'in Ronaldo dışında iyi oyuncuları var. Tek başına maç kazanamaz, arkadaşlarına ihtiyacı olur." karşılığını verdi.