BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,42
MEDYA

Nihat Hatipoğlu'nda soruldu: Astral seyahatle Kabe'ye gidersem Hacı sayılır mıyım?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dün yayınlanan bölümünde aldığı ilginç soru karşısında şaşkına döndü. Muş'tan yayına bağlanan Zeynep Ebrar Yıldız, 'Astral seyahatle Kabe'ye gidersek Haccımız kabul olur mu?' sorusuyla şaşırttı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programları bu sene de aldığı ilginç sorularla dikkatleri üzerine çekiyor. Dün gece yayınlanan programa Muş'tan bağlanan genç, sorduğu soruyla şaşırttı.

'Malum pandemi sürecindeyiz. Astral seyahatle Kabe'ye gidersek Haccımız kabul olur mu?' sorusu karşılığında kısa süre şaşkınlık yaşayan Hatipoğlu, 'Dua ile Kabe'ye gidilir. Astral seyahatle Kabe'ye gidemezsiniz. Astral seyahat denemeleri çok doğru denemeler değildir.' şeklinde cevap verdi.

Astral seyahat nedir?

Ruhun bedeninizden kısa süreliğine ayrılarak farklı bir boyuta taşınmasına astral seyahat denir. Ruhsal bir seyahat olan astral seyahat, bedeni ve fiziki olarak yapılabilecek bir seyahat değildir. Kısaca varlığın vücuttan ayrılarak dolaşması durumu olarak tanımlanan astral seyahat, ülkeler arası hatta gezegenler arası yolculuk yapıldığına inanılır.

Sitene Ekle
Etiketler