BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36

Nihat Doğan gidiyor yerine iki bomba isim getiriliyor

Nihat  Doğan gidiyor yerine iki bomba isim getiriliyor

"Söylemezsem Olmaz" programının yorumcusu Nihat Doğan, Survivor All Star 2018'de ünlüler takımında yarışacak olması nedeniyle programdan ayrılıyor. Yerine ise Ece Erken ile Ali Eyüboğlu getirilecek. Peki Ece Erken ve Ali Eyüboğlu kimdir

Nihat  Doğan gidiyor yerine iki bomba isim getiriliyor

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının yorumcusu Nihat Doğan, Survivor All Star 2018'de ünlüler takımında yarışacak olması nedeniyle programdan ayrılıyor. Magazin dünyasındaki en son gelişmelerin tartışıldığı Beyaz TV'nin en çok izlenen programına Nihat Doğan'ın yerine iki bomba isim transfer oldu.

Nihat  Doğan gidiyor yerine iki bomba isim getiriliyor

Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Ali Eyüboğlu ile ünlü sunucu Ece Erken, Söylemezsem Olmaz ekibine dahil oldu. İki ünlü isim, 2 Ocak 2018'den itibaren İlkay Buharalı ve Bircan İpek'le birlikte ekran karşısında yerlerini alarak magazin gündemini yorumlayacaklar. Peki Ali Eyüboğlu ve Ece Erken kimdir gelin hep birlikte iki ünlü ismin geçmişine bir göz atalım.

Nihat  Doğan gidiyor yerine iki bomba isim getiriliyor

ALİ EYÜBOĞLU KİMDİR? Ali Eyüboğlu, 7 Mayıs 1961 tarihinde Trabzon, Vakfıkebir ilçesinin Ballı Köyü’nde doğmuştur. Nezire – Raif Eyüboğlu çiftinin altı çocuğundan en sonuncusudur. İlkokulu Ballı Köyü’nde, ortaokul ve liseyi Vakfıkebir’de okudu. Üniversitede Mimarlık okumakta iken ikinci sınıfta terk etti. 1979 yılında Karadeniz gazetesinin açtığı sınavla gazeteciliğe başladı. 1983 yılında Merhaba’da magazin gazeteciliğine başladı. Ardından Güneş, Bulvar ve Tercüman gazetelerinde muhabirlik yaptı. Ali Eyüboğlu, Bulvar gazetesinde çalışırken tanıştığı mesai arkadaşı Ayla Özgür’le 24 Temmuz 1989′da evlendi.

Nihat  Doğan gidiyor yerine iki bomba isim getiriliyor

Aralık 1990 tarihinde Tercüman gazetesi Magazin Müdürlüğü görevinden istifa etti. Sekiz ay işsiz kaldıktan sonra 1991 yılının Ağustos ayında Milliyet Gazetesinde çalışmaya başladı. Önce Türkiye’yi dolaşıp “İl İl Türkiye Ansiklopedisi”nin fotoğraflarını çekti. 1992 yılının başında Milliyet gazetesinin Magazin Servisi’nde muhabirliğe başladı. Milliyet gazetesinde yıllarca muhabir ve şef yardımcısı olarak çalıştı. 2003 yılında Milliyet gazetesi Magazin Müdürü oldu. 21 Ekim 2008 tarihine kadar Milliyet gazetesinde Magazin Müdürü, “Alice” adlı köşenin yazarı, Milliyordinatörü olarak görev yaptı.