BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Nevin Yanıt'ın eşi Serkan Baltacı kimdir kocası da...

Nevin Yanıt (Baltacı) Survivor gönüllüler takımına katılınca eşi Serkan Baltacı da ilgi odağı oldu. Milli Atlet olan Nevin Yanıt'ın kocası Serkan Baltacı da eski bir sporcu. Federasyonda görevli olan Serkan Baltacı, eşi Nevin Yanıt'a olan aşkıyla biliniyor.

Abone ol

Nevin Yanıt, Survivor adasına giderken geride eşi Serkan Baltacı'yı  bıraktı. Peki Nevin Yanıt kimdir kocası Serkan Baltacı şu anda ne iş yapıyor. İşte Survivor Nevin Yanıt ve eşi Serkan Baltacı hakkında merak edilenler;

SERKAN BALTACI KİMDİR NE İŞ YAPIYOR? : Nevin Yanıt'ın eşi Serkan Baltacı da eski bir milli sporcu. Federasyonda çalışan Serkan Baltacı, geçen yıl İşitme Engelliler Spor Federasyonu Organizasyon Koordinatörü olarak görev yapmıştı. 

NEVİN YANIT NERELİ KAÇ YAŞINDA : Survivor gönüllüler takımında yer alsa da aslında 'ünlü' bir isim Nevin Yanıt. Türkiye'de kısa mesafedeki tüm rekorlar ona ait. Kendisiyle yarışan Nevin Yanıt aslen Mersinli. 16 Şubat 1986 doğumlu olan Nevin Yanıt, 32 yaşında milli bir atlet. Nevin Yanıt eşi Serkan Baltacı ile evlendikten sonra soyadına ek yaptı ve Nevin Yanıt Baltacı oldu. 

NEVİN YANIT'IN DOPİNG CEZASI AŞK GETİRDİ : Nevin Yanıt atletizme rekorlarla adını yazdırırken 2012 yılında dopingli çıkınca herkese büyük bir şok yaşattı. Madalyası geri alınan Nevin Yanıt aldığı cezalı olduğu dönemde 'aşkta' kazandı. Eşi Serkan Baltacı ile bu dönemde evlenen Nevin Yanıt, verdiği bir röportajda da buna vurgu yapıyor ve şöyle diyor : 'İyi ki evlendim. Cezamın bana kattığı en güzel şey eşimdir.'

PİSTLERE EŞİ DÖNDÜRDÜ : Nevin Yanıt dopingli çıktıktan bir daha geri dönmeyi düşünmemiş. Onu ikna eden ise kocası Serkan Baltacı olmuş. Nevin Yanıt süreci şöyle anlatıyor : Piste bakamadım. Uzun bir süre spor eşyası giymedim. İkinci yıl kilo aldım. Eşim Serkan Baltacı yavaş yavaş beni yeniden spora dönmemi teşvik etti. Eşimin sayesinde tekrar pistlere döndüm. Yoksa ben artık atletizme dönmek istemiyordum. Psikolojik çöküntü yaşadım. Eşim, 'yeni bir antrenörle başla' dedi. Şimdi yeniden atletizme başladığım için çok mutluyum. Ve herkese örnek olması için tekrar döndüm.

Nevin’in “Beni yeniden atletizme döndürdü” dediği eşi Serkan Baltacı ise bu konuda şunları söylüyor : “Ben özel bir şey yapmadım. Pişmanlık duymaması için bunu fark ettirmeye çalıştırdım. Nevin 60 ve 100 metreleri koştukça kendini mutlu hissediyor. Nevin’in yaşantısı çok disiplinlidir. Yatma kalkma saatleri bellidir. Antrenman saat 09.30 başlarsa, 07.00’de uyanır. Nevin’in yeniden sporuna dönüşü beni çok mutlu etti” .